ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ: ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ;

Ευθείες βολές κατά του αρμόδιου αντιδημάρχου για την εικόνα εγκατάλειψης που εμφανίζει ο Αμπελώνας, εξαπολύει ο τοπικός σύμβουλος της Δ.Κ. εκλεγμένος με τη Δράση Πολιτών Νίκος Κουβέλας, καλώντας τον να ενεργοποιηθεί άμεσα και να επαναφέρει την πόλη σε ένα υποφερτό επίπεδο.

Ο κ. Κουβέλας που έστειλε και τις σχετικές φωτογραφίες από τις οδούς Θεμιστοκλέους και Καποδιστρίου, σημειώνοντας ότι όλος ο Αμπελώνας είναι σε αυτή την κατάσταση, σε δήλωσή του στο paidis.com επισημαίνει:

«Αυτό που ζούμε στον Αμπελώνα, αλλά και δυστυχώς όπως μαθαίνω και σε όλο το δήμο είναι άνευ προηγουμένου. Τα κομμένα κλαδιά κατακλύζουν τις γειτονιές, το ίδιο και τα σκουπίδια και κανείς δεν ευαισθητοποιείται να κάνει κάνει κάτι. Ζητώ από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο τον κ. Κ. Χρυσοβέργη να ξυπνήσει επιτέλους, να δει τα χάλια της πόλης που τον τίμησε με την ψήφο του και να φροντίσει να φύγουν τα κλαδιά και τα σκουπίδια από ολόκληρη την πόλη. Αν αδυνατεί να ανταποκριθεί στο ρόλο του τότε ίσως θα ήταν καλύτερο για όλους να παραιτηθεί».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ