ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΣ Ο Γ.Σ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ, ΓΝΩΡΙΣΕ ΟΔΥΝΗΡΗ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

Κάκιστη εμφάνιση και οδυνηρή ήττα από τη Νίκαια 2012 για την ομάδα μπάσκετ του Αμπελώνα, που συνεχίζει να προβληματίζει με την εικόνα της στο γήπεδο.
Οι Αμπελωνίτες σε ακόμη ένα παιχνίδι, εμφανίστηκαν νευρικοί και τρομερά άστοχοι, γνωρίζοντας την δεύτερη ήττα σε τρεις αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ.

Ο αγώνας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, καθώς στο πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες επικεντρώθηκαν στις σκληρές άμυνες, με το σκόρ να παραμένει σε χαμηλά επίπεδα. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Νίκαια με συνεχόμενα εύστοχα σουτ, έφτασε τη διαφορά ακόμα και στους 15 πόντους, με τους Αμπελωνίτες να κάνουν την ύστατη προσπάθεια στο τελευταίο δεκάλεπτο, μειώνοντας τη διαφορά στους 5, όμως κάπου εκεί, δυο λάθος επιλογές στην επίθεση και η ευστοχία των παιχτών της Νίκαιας από την γραμμή των βολών, έδωσαν την τελική νίκη στους Νικαιώτες με το τελικό 73 – 66.

Η ομάδα του Αμπελώνα, με αυτή την ήττα, κατρακύλησε στην 8η θέση της βαθμολογίας και δεδομένου του δύσκολου προγράμματος, που ακολουθεί, χρειάζεται ανασυγκρότηση δυνάμεων, για να ανακάμψει.

Επόμενος αντίπαλος για τον Γ.Σ. Αμπελώνα, η ομάδα του Καναλακίου Πρέβεζας, την οποία και υποδέχεται την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στο Κλειστό Γήπεδο Αμπελώνα στις 5 το απόγευμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ