ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Το Νομαρχιακό Παράρτημα της ΟΤΟΕ νομού Λάρισας μαζί με το Νομαρχιακό Παράρτημα του ΣΥΕΤΕ νομού Λάρισας πραγματοποιούν Εθελοντική Αιμοδοσία όλων των τραπεζοϋπαλλήλων όλων των καταστημάτων των Τραπεζών του Νόμου Λάρισας, σήμερα Δευτέρα στο Κεντρικό κατάστημα Λάρισας, της Εθνικής Τράπεζας στην οδό Παπαναστασίου 48 και Κύπρου.

Σήμερα από τις 9:00 έως τις 13:00 οι Τραπεζοϋπάλληλοι του Νομού Λάρισας μπορούν να προσφέρουν αίμα στην Τράπεζα Αίματος τους, να προσφέρουν ζωή !

Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιείται σε συνεργασία με Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας στο 2ο όροφο του Κεντρικού Καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας (Παπαναστασίου 48 & Κύπρου).

Πριν από την αιμοληψία πραγματοποιούνται οι ανάλογες εξετάσεις από γιατρό του Νοσοκομείου και η διάρκειά της είναι περίπου πέντε λεπτά.

Απαραίτητα είναι η ταυτότητα και ο Α.Μ.Κ.Α.

Γιατί να δώσω αίμα ;

Η αιμοδοσία δεν ωφελεί μόνο τους δέκτες του αίματος. Ανεξάρτητα από το ποιός είσαι, η αιμοδοσία προσφέρει πολλά ηθικά οφέλη και σε σένα.

Σου δίνει την ευκαιρία να:

▪Βοηθήσεις να σωθεί η ζωή μέχρι και 3 ατόμων με μια μόνο αιμοδοσία.
▪Κάνεις τη διαφορά στην κοινωνία, βοηθώντας τους άλλους.
▪Αναπτύξεις μια αίσθηση δέσμευσης και σύνδεσης με τους συνανθρώπους μας.
▪Να είσαι σίγουρος ότι υπάρχει επάρκεια αίματος για εσένα, για την οικογένειά σου, για τους φίλους σου και για όποιον το χρειαστεί.
▪Συμμετέχεις σε μια πολύ ιδιαίτερη ομάδα εθελοντών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ