ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΓΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ: ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ 59.453 € Ο ΚΑΘΕΝΑΣ

Σοκ έχουν υποστεί δεκάδες οφειλέτες του δήμου Κιλελέρ οι οποίοι παρέλαβαν ατομικά ειδοποιητήρια από το δήμο στα οποία πέραν του πραγματικού ποσού που οφείλουν και αναγράφεται στο πάνω μέρος του εγγράφου στη συνέχεια υπάρχει η παράγραφος που αναφέρει ότι «Στο ανωτέρω κεφάλαιο προστίθενται και οι νόμιμες κρατήσεις Χαρτόσημο και ΟΓΑ χαρτοσήμου 3,6%, επί του κεφαλαίου, ήτοι 1.482,68€. Συνεπώς τελικό οφειλόμενο ποσό 59.453,38€

Οπως είναι φυσικό πολλοί οφειλέτες βλέποντας το αστρονομικό αυτό ποσό υπέστησαν σοκ και κάποιοι γλύτωσαν το εγκεφαλικό, ενώ επισκεπτόμενοι το δήμο ενημερώθηκαν ότι κατά λάθος υπάρχει στο έγγραφο η συγκεκριμένη παράγραφος και ως εκ τούτου δεν ισχύει το τεράστιο ποσό.

Λόγω της έκτασης που πήρε το θέμα και επειδή όταν έγινε αντιληπτό το λάθος δεκάδες ειδοποιητήρια είχαν εκδοθεί από το δήμο Κιελελέρ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

“Κατά την αποστολή των ατομικών ειδοποιήσεων καταβολής – υπερημερίας του Οκτωβρίου με αρ. πρωτ. 17331/2022, εξ αιτίας τεχνικού προβλήματος του συστήματος μας, εκτυπώθηκε στην τελευταία παράγραφο της επιστολής το λεκτικό «Στο ανωτέρω κεφάλαιο προστίθενται και οι νόμιμες κρατήσεις Χαρτόσημο και ΟΓΑ χαρτοσήμου 3,6%, επί του κεφαλαίου, ήτοι 1.482,68€. Συνεπώς τελικό οφειλόμενο ποσό 59.453,38€.» Οταν έγινε αντιληπτό, μέρος των ειδοποιήσεων είχαν ήδη ταχυδρομηθεί και παραληφθεί από τους πολίτες.
Παρακαλούμε, όσοι παραλάβατε την ειδοποίηση, με εμφανή τα ποσά του λεκτικού να τα αγνοήσετε. Το συνολικό ποσό της οφειλής του καθενός φαίνεται στον πίνακα που υπάρχει στην επιστολή.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2413507236 & 2413507220 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ