ΝΕΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες που αφορούσαν στην εγκατάσταση φυσικού χλοοτάπητα στο κυρίως γήπεδο ποδοσφαίρου στη Νίκαια του δήμου Κιλελέρ. Ο νέος χλοοτάπητας αντικατέστησε τον παλαιό που ήταν κατεστραμμένος.

Το έργο εντάσσεται στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού των αθλητικών εγκαταστάσεων της τοπικής κοινότητας Νίκαιας που περιλαμβάνει επίσης την ανακατασκευή έξι υφιστάμενων γηπέδων τένις, την εγκατάσταση φυσικού χλοοτάπητα και την κατασκευή της υποδομής αποστράγγισης στο βοηθητικό γήπεδο ποδοσφαίρου, την εγκατάσταση ταρτάν και αποκατάσταση των υπολοίπων επιφανειών στο στάδιο του οικισμού, την κατασκευή ενός νέου γηπέδου βόλεϊ και την κατασκευή ενός νέου γηπέδου μπίτς βόλει.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό τον 730.000 ευρώ μαζί με το ΦΠΑ και είναι συγχρηματοδοτούμενο από το πρόγραμμα «Φιλόδημος» κατά 600.000 Ευρώ και από ίδιους πόρους του δήμου Κιλελέρ κατά το ποσό των 130.000 Ευρώ.

Ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος έκανε την παρακάτω δήλωση: «Θέτουμε τον αθλητισμό ως μια από τις πρώτες προτεραιότητές μας. Η Νίκαια, μετά την εγκατάσταση του νέου φυσικού χλοοτάπητα, έχει πλέον ένα σύγχρονο και λειτουργικό γήπεδο ποδοσφαίρου, αντάξιο της ιστορίας του Παναγροτικού, το οποίο αποδίδουμε στους αθλούμενους».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ