ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΣΚΙΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΑΜΥΡΑ, ΣΤΥΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ

Μπαράζ επαφών είχε το προηγούμενο διάστημα στην Αθήνα ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου, με κυβερνητικά στελέχη με στόχο την προώθηση ζητημάτων που αφορούν την περιοχή.

Μαζί με την αντιδήμαρχο κ. Σοφία Χατζηπλή, ο κ. Εσκίογλου συναντήθηκε με τον υφυπουργό Ενέργειας κ. Γιώργο Αμυρά, με τον οποίο συζήτησε τις δυνατότητες συνεργασίας για την παράλληλη ανάδειξη της πλούσιας ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομίας με το φυσικό περιβάλλον των Φαρσάλων μέσα από τη δημιουργία περιπατητικών διαδρομών. Παράλληλα, ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον υφυπουργό για την επόμενη ημέρα στην επαρχία, μετά από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα ακραίων καιρικών φαινομένων τα τελευταία δύο και πλέον χρόνια.

Ακολούθησε συνάντηση στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με τον υφυπουργό κ. Γιώργο Στύλιο. Ο κ. Εσκίογλου τον ενημέρωσε για την κατάσταση που επικρατεί στην αγροτική οικονομία της επαρχίας Φαρσάλων, ζητώντας να ενταθούν τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης προς τον πρωτογενή τομέα που βάλλεται σε πολλαπλά μέτωπα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη συζήτηση είχαν και τα νέα προγράμματα Αγροτικής Ανάπτυξης, για τα οποία μάλιστα ο κ. Στύλιος δεσμεύτηκε πως θα υπάρξει ενημερωτική εκδήλωση και στα Φάρσαλα.

Τέλος, ο Δήμαρχος Φαρσάλων συναντήθηκε και με τον πρόεδρο του «Πράσινου Ταμείου» κ. Στάθη Σταθόπουλο, με τους δύο άντρες να επαναβεβαιώνουν την άριστη συνεργασία που έχει οδηγήσει σε χρηματοδοτήσεις σημαντικών έργων και δράσεων στον Δήμο Φαρσάλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ