Η ΝΔ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΤΣΗ

Η Ν.Δ. διέγραψε από την Κ.Ο. τον Ανδρέα Πάτση. Οι απανωτές αποκαλύψεις για την επαγγελματική δραστηριότητα του βουλευτή της, ανάγκασαν την Πειραιώς να καλέσει τον Ανδρέα Πάτση για εξηγήσεις, που όπως διαρρέεται, δεν έπεισαν. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής Γρεβενών διαγράφηκε από την Κ.Ο της Νέας Δημοκρατίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Γαλάζιων», Γιάννης Μπούγας κάλεσε τον βουλευτή να δώσει εξηγήσεις για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, οι οποίες εξηγήσεις ωστόσο, σύμφωνα με πηγές του κυβερνώντος κόμματος, δεν κρίθηκαν επαρκείς. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές στο κόμμα.

Η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού για τη διαγραφή Πάτση

«Οι εξηγήσεις του βουλευτή Ανδρέα Πάτση για επαγγελματικές του δραστηριότητες, που δε συνάδουν με την ιδιότητα του βουλευτή και τις αρχές της Νέας Δημοκρατίας, δεν κρίθηκαν επαρκείς. Κατόπιν τούτου, με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ο βουλευτής Γρεβενών Ανδρέας Πάτσης, τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ.»

Την αποπομπή του, όπως και του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, είχε ζητήσει νωρίτερα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, με τον Νάσο Ηλιόπουλο να αναφέρει συγκεκριμένα ότι «το πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα από τους “άριστους” του κ. Μητσοτάκη δεν έχει προηγούμενο. Η αποπομπή των κ. Πιερρακάκη και Πάτση είναι το ελάχιστο που πρέπει να γίνει. Μετά, περιμένουμε να απαντήσει ο κ. Μητσοτάκης γιατί καλύπτει τόσες μέρες το πλιάτσικο των εκλεκτών του». Ωστόσο, ο Κυριάκος Πιερρακάκης μένει στο απυρόβλητο, αν και εμπλέκεται στην υπόθεση με τις αναθέσεις μέσω ΕΛΤΑ.

Τα στοιχεία για τη δράση του βουλευτή Γρεβενών έφερε στο φως ο αναπληρωτής τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα «προκλητικό παραβάτη του νόμου», καθώς φέρεται να είναι ιδιοκτήτης τριών εταιρειών που έχουν σχέση με διαχείριση «κόκκινων» δανείων, ενώ σήμερα ο Παύλος Πολάκης επανήλθε με νέα ανάρτηση για τον «γαλάζιο» βουλευτή, κάνοντας αναφορά για ποσό άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ (1.019.222,81 ευρώ) το οποίο κατέληξε στην… τσέπη του κ. Πάτση από τα ΕΛΤΑ για «αέρα νομικές υπηρεσίες», όπως χαρακτηριστικά σημειώνει!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ