Ο ΑΘ. ΜΑΜΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Δείτε τί αναφέρει σε δήλωσή του ο επικεφαλής της παράταξης «Λάρισα Μπροστά»

Ο δήμαρχος ένα χρόνο πριν τις εκλογές επέλεξε να διοργανώσει συνέντευξη τύπου για έργα και δράσεις που έχει εξαγγείλει ξανά και ξανά. Και είναι πολύ πιθανόν να ξανακαλέσει τα μέσα για να τα εξαγγείλει εκ νέου.

Αναμασά και αποθεώνει ένα ΣΒΑΚ, το οποίο με τον τρόπο που υλοποιείται έχει ταλαιπωρήσει κατοίκους και εργαζόμενους στην περιοχή παρέμβασης.
Επέλεξε εδώ και έξι χρόνια να εφαρμόσει ένα σχέδιο, που σαν κεντρική στόχευση έμοιαζε ιδανικό με τον πλέον λαθεμένο τρόπο, ξεκινώντας από τα εύκολα και απλά που αφορούν την ανακατασκευή των δρόμων και τη μετατροπή τους σε οδούς ήπιας κυκλοφορίας, χωρίς να μεριμνήσει προηγούμενα για την εξασφάλιση και δημιουργία χώρων στάθμευσης περιφερειακά της περιοχής μελέτης, οι οποίοι μέχρι σήμερα αγνοούνται.

Η εξέλιξη των εργασιών απέδειξε ότι η ανάγκη για αναθεώρηση του ΣΒΑΚ είναι επιτακτική. Η αξιολόγηση των στόχων και των παραδοτέων είναι επιβεβλημένη. Η εμμονή του δημάρχου να μην προχωρά στην αναθεώρηση ενός τόσο σημαντικού σχεδίου προκαλεί ερωτηματικά.

Δεν μίλησε καθόλου όμως για τις μεγάλες καθυστερήσεις σε άλλα εμβληματικά έργα με εξασφαλισμένες πιστώσεις, για τα οποία επίσης είχε κάνει εξαγγελίες στο παρελθόν.

Γιατί καθυστερεί η μελέτη για το ΕΘΙΑΓΕ, γιατί δεν προχωράει το Προσκήνιο Πολιτισμού, τί γίνεται με το Μουσείο πόλης ;

Όσες φιέστες και να γίνουν, όσο και να εξωραϊστούν οι λαθεμένες επιλογές, οι πολίτες της Λάρισας είναι αυτοί που θα έχουν τον πρώτο λόγο.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ