ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΘΑΛΗΣ»

Τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας επισκέφτηκε, πρόσφατα, κλιμάκιο της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (ΕΜΕ), Παράρτημα Λάρισας, αποτελούμενο από τους κυρίους Κωνσταντίνο Καραμπάτσα, πρόεδρο, τον κ. Σωτήρη Τερζόπουλο, αναπληρωτή πρόεδρο και τον κ. Κων/νο Τσαβέ, υπεύθυνο διαγωνισμών, προκειμένου να συζητήσουν για την άρτια διεξαγωγή του μαθηματικού διαγωνισμού ‘’ΘΑΛΗΣ’’, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022 με την συμμετοχή μαθητών/τριών των Β΄ και Γ΄ τάξεων των Γυμνασίων, καθώς και όλων των τάξεων Λυκείων.

Τους δόθηκε η ευκαιρία να διαπιστώσουν την μέριμνα της ΔΔΕ για όλες τις απαραίτητες ενέργειες που θα διασφαλίσουν την άψογη διεξαγωγή του εν λόγω διαγωνισμού.
Ως εκ τούτου, τα στελέχη της ΕΜΕ εξέφρασαν την ικανοποίησή τους και τις θερμές τους ευχαριστίες προς τον συνάδελφο μαθηματικό και επί σειρά ετών στέλεχος της ΕΜΕ, Αναπληρωτή Διευθυντή της Δ.Ε. Λάρισας, κ. Νικόλαο Ζέρβα, καθώς και προς τα στελέχη της ΔΔΕ Λάρισας, για την άριστη συνεργασία στην προετοιμασία του διαγωνισμού ‘’ΘΑΛΗΣ’’ , που αποτελεί ιστορικό θεσμό για την εκπαίδευση και την κοινωνία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ