ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Κ. ΚΟΛΛΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ

Ο πρώην δήμαρχος παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό τις 28η Οκτωβρίου 1940 στους Γόννους.

Στην Γόννους βρέθηκε σήμερα το πρωί ο πρώην Δήμαρχος Τεμπών και επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ.Κώστας Κολλάτος για να παραστεί στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Ο κ. Κολλάτος παρέστη στην Δοξολογία που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γόννων .Στην συνέχεια στον Μνημείο των Πεσόντων πραγματοποίηθηκε η κατάθεση στεφάνων και ακολούθησε η μαθητική παρέλαση μαθητών του νηπιαγωγείου -δημοτικού -γυμνασίου και λυκείου Γόννων.

Τον κ. Κολλάτο συνόδευαν οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Ιωάννης Κοντογιάννης & Χρήστος Τσούγιας.

Με την ευκαιρία της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, ο κ. Κολλάτος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η 28η Οκτωβρίου είναι μια ημέρα γιορτής και εθνικής υπερηφάνειας για την πατρίδα μας.
Με το έπος του ’40 μια χούφτα Έλληνες, κατάφεραν να δείξουν στην ανθρωπότητα ότι η υπεροχή δεν ανήκει στο πλήθος. Ανήκει στο πάθος. Ανήκει σε όσους, ενωμένοι, αψηφούν κάθε απειλή και κίνδυνο, για να υπερασπιστούν υψηλά ιδανικά.

Το μήνυμα για εθνική ενότητα, για πίστη σε αρχές και αξίες, είναι διαχρονικά επίκαιρο. Ειδικά στις δύσκολες μέρες μας. Ο στόχος, όσο υψηλός ή όσο δύσκολος κι αν είναι, μπορεί να επιτευχθεί.

Αρκεί να υπάρχει το σθένος, η θέληση και η ακλόνητη πίστη. Αυτή είναι η κληρονομιά μας. Μια Ελλάδα που μπορεί να ξεπερνά τον εαυτό της, μια Ελλάδα που μπορεί να κερδίζει ακόμη και τις πιο δύσκολες μάχες!

Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες & Έλληνες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ