ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΠΑΡ ΣΤΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟ

Αγρια συμπλοκή με μαχαίρια και μπουνιές σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα έξω από μπαρ στο Συκούριο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο νεαρών ηλικίας 26 και 29 ετών που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το αιματηρό περιστατικό η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών και για την διακρίβωση των αίτιων που οδήγησαν στον καβγά.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες τραυματισμένοι, ο ένας στην κοιλιακή χώρα και ο άλλος στο πρόσωπο, είναι δύο άντρες ηλικίας 29 και 26 χρόνων οι οποίοι, σύμφωνα με μαρτυρίες δέχθηκαν επίθεση φεύγοντας από το κέντρο διασκέδασης  στο χώρο του πάρκινγκ όταν πήγαν να επιβιβαστούν στο αυτοκίνητό τους.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στους αστυνομικούς παρέα 5 ατόμων που επέβαιναν σε αυτοκίνητο τους είχαν στήσει καρτέρι στο πάρκινγκ και τους επιτέθηκαν με μαχαίρι  και μπουνιές τραυματίζοντάς τους. Από άλλους θαμώνες του καταστήματος οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ οι δράστες μετά το συμβάν, τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται από την αστυνομία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ