ΜΕΤ’ ΕΜΠΟΔΙΩΝ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ – ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ

Η ενοχλητική συνήθεια κάποιων στον Αμπελώνα να κατεβαίνουν από το πεζοδρόμιο για να βγάλουν φωτογραφίες την ώρα της παρέλασης, πέραν των προβλημάτων που προκαλούσαν στους παρελαύνοντες που βημάτιζαν μετ’ εμποδίων, προκάλεσαν και τις έντονες αντιδράσεις πολλών κατοίκων της πόλης που βγήκαν για να δουν την παρέλαση και να καμαρώσουν τους μαθητές αφού έβλεπαν στο χώρο της παρέλασης να προκαλείται ένα απαράδεκτο χάος.

Μάλιστα δεν ήταν και λίγοι αυτοί που απευθύνθηκαν στους εκπροσώπους της δημοτικής αρχής για να εκφράσουν παράπονα και να ζητήσουν να υπάρχει αστυνόμευση του χώρου και οριοθέτησή του.

Κάποιοι πρότειναν να μπουν σχοινιά, κατά μήκος της διαδρομής της παρέλασης, ενώ κάποιοι ζήτησαν να υπάρχει προσωπικό του δήμου ή και αστυνομικοί που θα εμποδίζουν όσους κατεβαίνουν από το πεζοδρόμιο.

Αντε να δούμε πότε θα σταματήσει αυτή η απαράδεκτη συνήθεια κάποιων, αν και για να λέμε και του στραβού το δίκιο θα μπορούσαν να υπάρχουν και κάποιοι δημοτικοί υπάλληλοι που θα επανέφεραν στην τάξη όσους κατέβαιναν από το πεζοδρόμιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ