ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

H Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος του Δήμου Λαρισαίων καινοτομεί και καλεί όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στη διαδικτυακή δημόσια διαβούλευση για το ζήτημα της καθαριότητας και της ανακύκλωσης, καταθέτοντας τις απόψεις και τις προτάσεις τους, με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών από το Δήμο.
Η διαδικτυακή διαβούλευση θα διεξαχθεί από τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022 έως και τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022.

Οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στη διαβούλευση εύκολα και γρήγορα από το κινητό τους τηλέφωνο ή τον υπολογιστή τους, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Novoville. Χρειάζεται να αφιερώσουν μόνο λίγα λεπτά για να απαντήσουν στο ερωτηματολόγιο και μπορούν να καταθέσουν την άποψή τους με ένα κλικ, ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους:

● Novoville Webchat: https://bit.ly/LarissaWebchat

● Facebook Messenger: https://bit.ly/Larissa_Messenger

Στόχος του Δήμου Λαρισαίων είναι να αξιοποιήσει τις νέες τεχνολογίες και όλα τα διαθέσιμα ψηφιακά μέσα, ώστε να διευκολύνει τον ενεργό ρόλο των δημοτών στη διαμόρφωση των αποφάσεων της δημοτικής αρχής.

Το ερωτηματολόγιο της διαβούλευσης διερευνά το βαθμό ικανοποίησης των πολιτών από το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών στους τομείς της καθαριότητας και της ανακύκλωσης, τις απόψεις και τις προτάσεις τους για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, καθώς και τις πρακτικές που ακολουθούν οι ίδιοι σχετικά με την καθαριότητα και την ανακύκλωση.

Σημειώνεται ότι το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και τα δεδομένα που θα συλλεχθούν θα χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών από το Δήμο Λαρισαίων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ