ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Το Τμήμα Εθελοντών Ενηλίκων του Εργαστηρίου Ζωής του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας – ΟΚΑΝΑ στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής προσφοράς που αναπτύσσει, οργανώνει πρόγραμμα συγκέντρωσης σχολικών ειδών για παιδιά οικογενειών που αδυνατούν να καλύψουν τις συγκεκριμένες ανάγκες. Τα σχολικά είδη που θα συγκεντρώνουμε σε ώρες και μέρες που θα λειτουργούν τα Εργαστήρια μας είναι:
Σχολικές τσάντες, τετράδια 3-4 θεμάτων, τετράδια (μπλε και χρωματιστά), σχολικοί άτλαντες (γεωγραφικοί και πολιτικοί), τέμπερες, κηρομπογιές, μπλοκ ζωγραφικής, ακουαρέλες, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, μολύβια, στυλό, γόμες, ξύστρες, διορθωτικά, πινέλα, κασετίνες, ντοσιέ (μεγάλα – μικρά), ανταλλακτικά φύλλα, φακέλους με λάστιχο, χαρτί Α4, διαφάνειες, κόλλες (στικ και υγρές), πλαστελίνες, διάφανο αυτοκόλλητο για την προστασία βιβλίων, ψαλιδάκια, γεωμετρικά όργανα (χάρακες, διαβήτες κ.λπ.).
Τα παραπάνω σχολικά είδη θα δοθούν σε κρατικούς και μη φορείς που υποστηρίζουν καθημερινά οικογένειες που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες. Παρακαλούμε αυτά τα είδη, να είναι καινούργια ή σε πολύ καλή κατάσταση.

Όσοι/ες επιθυμείτε να ενισχύσετε τη δράση αυτή του Τμήματος Εθελοντών μπορείτε να φέρετε τα παραπάνω είδη στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης (Μανωλάκη 11Δ) κάθε μέρα Δευτέρα ως Παρασκευή 10.00 – 14.00 και 17.00– 20.30. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο Κέντρο Πρόληψης στο τηλέφωνο 2410 555935 (ώρες 09.00 – 14.00).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ