Η ΡΕΝΑ ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών νομού Λάρισας είχε στα γραφεία του Συνδέσμου στη Λάρισα, η Γενική Γραμματέας της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Θεσσαλίας κ. Ρένα Καραλαριώτου.

Η Λαρισαία πολιτικός, ενημερώθηκε για τις πλούσιες δράσεις και τις αξιόλογες πρωτοβουλίες που λαμβάνει ο Σύνδεσμος, ο οποίος διακατέχεται από πνεύμα συνεργασίας με τοπικούς φορείς, εξωστρέφειας και ισχυρής παρουσίας, κάνοντας αισθητή την παρουσία του στα κοινωνικά και όχι μόνο, δρώμενα.

Η κ. Καραλαριώτου συνεχάρη τον Σύνδεσμο για την ετοιμότητα που επιδεικνύουν στο σύνολο τους οι εφεδρικές δυνάμεις της χώρας, για το μήνυμα αποφασιστικότητας και εθνικής υπερηφάνειας που εκπέμπεται προς κάθε κατεύθυνση και ιδιαίτερα προς αυτούς που επιβουλεύονται την εθνική μας κυριαρχία.

Καταλήγοντας η κ. Καραλαριώτου τόνισε: Η παρουσία σας, δίπλα στον Ελληνικό Στρατό, έτοιμοι να πράξετε το καθήκον σας στο ακέραιο, εφόσον σας ζητηθεί, σε καιρούς δύσκολους και κρίσιμους, όπως αυτοί που διανύουμε, μόνο αισιοδοξία και ασφάλεια μας προκαλεί. Συνεχίστε να είστε ενωμένοι, μάχιμοι και δυνατοί».

Την κ.Καραλαριώτου συνόδευε ο Σ/χης ε.α. και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων, δημοτικός σύμβουλος κ.Δημήτρης Γεωργάκης, και εκ μέρους του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Λάρισας ήταν παρόντες ο πρόεδρος κ. Μιχαήλ Φωκάς, ο Γεν. Γραμματέας κ. Αθανάσιος Μέρας, ο ταμίας κ. Γεώργιος Γκουλιώνης και το μέλος κ. Θεόδωρος Κακαρδάκος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ