ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΟΛΕΪ ΤΗΣ ΕΑΛ

Σημαντική εκτός έδρας νίκη στην πρεμιέρα της Α’ 2 Εθνικής κατηγορίας πέτυχε η ανδρική ομάδα της ΕΑΛ, επικρατώντας της ΑΕΝ Πανοράματος με 1-3 σετ. Μια νίκη πολύ σημαντική βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά, αφού ξεκινά τις υποχρεώσεις της με εκτός έδρας επικράτηση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ΕΑΛ ήταν λίγο “σφιγμένη” με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να εκμεταλλευτούν τα λάθη της και να έχουν καθ’ όλη τη διάρκεια του σετ μικρό προβάδισμα όπου στο δεύτερο μισό η διαφορά αυξήθηκε με συνεχόμενα λάθη των φιλοξενούμενων και ήρθε το 1-0 με 25-18.

Στο δεύτερο σετ οι ρόλοι αντιστράφηκαν, η ΕΑΛ ανέβασε ρυθμό ξεπερνώντας το αρχικό “μούδιασμα” και διεκδίκησε το σετ, χτίζοντας μικρή διαφορά που κράτησε σε όλη τη διάρκεια του, ως το 21-25 και 1-1.

Το τρίτο σετ κύλησε όπως το δεύτερο με τη διαφορά ότι οι παίκτες της ΕΑΛ από νωρίς δυσκόλεψαν την υποδοχή των γηπεδούχων και επικράτησαν πιο εύκολα με 16-25.

Το τέταρτο σετ ήταν συναρπαστικό με τους γηπεδούχους να παλεύουν για την ισοφάριση και τους φιλοξενούμενους να θέλουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη στην κατηγορία. Μέχρι το 10 οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο. Εκεί η ΕΑΛ πήρε διαφορά τεσσάρων πόντων. Όμως σταδιακά η ΑΕΝ ροκάνισε τη διαφορά και πέρασε μπροστά με 19-18. Συνεχόμενη εναλλαγή πόντων ως το 23-23 με την ΕΑΛ να βρίσκει τη δύναμη να ανατρέψει το σκορ και να παίρνει τη νίκη με 23-25 και 1-3 τελικό αποτέλεσμα.

Α.Ε.Ν. Πανοράματος: (Μανιώτης Σ) Πρώιος Ι, Καραμουλάμης Α, Ρέμμος Ι (λ), Τοσμάς Μ, Παπακωνσταντίνου Ε, Σβάρνας Γ, Τσοπάνογλου Κ, Ρότα Ο, Γιαννούλης Γ, Βουτυρίτσας Χ, Αραμπατζής Κ, Χριστοφιλόπουλος Χ (λ), Σβάρνας Ε.

Ε.Α. Λάρισας: (Πράπας Λ) Μωυσιάδης Α, Παπατσιμούλης Α, Γερομίχαλος Α, Σιώμος Α, Ματούλας Α, Παπαθανασίου Α, (λ) Ζησόπουλος Θ, Μαγκούτης Γ, Τσέτσιλας Κ, Μπαζιάνας Σ, Σιώμος Ε, Κωνσταντινίδης Κ, Πράπας Χ, Πηλίτσης Π (λ).

Διαιτητές: Μαλακίδης Ι, Τσιούλα Μ, Σιδηρά Σ.

Επόμενος αγώνας για την ΕΑΛ, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης Λάρισας, στις 7 το απόγευμα, όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του ΑΣ Μακεδονικού.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ