ΡΑΝΙΑ ΣΒΙΓΚΟΥ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΑΓΔΑΙΑ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Με το μήνυμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. έχει καταρτίσει ένα ριζοσπαστικό και ταυτόχρονα ρεαλιστικό πρόγραμμα το οποίο θα πρέπει να φτάσει άμεσα παντού, ολοκλήρωσε τη διήμερη περιοδεία της στο νομό Λάρισας η γραμματέας της Κ.Ε. του κόμματος Ράνια Σβίγκου η οποία χθες μίλησε σε ανοικτή συγκέντρωση στη Λάρσα ενώ σήμερα το πρωί με τη συνοδεία στελεχών του κόμματος περιόδευσε στην αγορά και συνομίλησε με επαγγελματίες και πολίτες.

«Θα είμαστε όπου χτυπά η καρδιά της κοινωνίας», σημείωσε η κ. Σβίγκου υποστηρίζοντας ότι υπάρχει διέξοδος από τη ραγδαία φτωχοποίηση της κοινωνίας, υπάρχει απάντηση στην αδιέξοδη πολιτική της κυβέρνησης των υποκλοπών και των σκανδάλων.

ΜΕ ΤΟΝ ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Εν τω μεταξύ συνάντηση με τον δήμαρχο Λαρισαίων και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΕΔΕ κ. Απόστολο Καλογιάννη, είχε το μεσημέρι της Τρίτης, η κ. Σβίγκου.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της Λάρισας, σε πολύ καλό κλίμα, και στο πλαίσιο της συνάντησης έγινε συζήτηση για τις εξελίξεις στην πολιτική σκηνή και στο χώρο της Αυτοδιοίκησης, με τον δήμαρχο Λαρισαίων να εστιάζει σε θεσμικά και οικονομικά ζητήματα και κυρίως στο αυξημένο ενεργειακό κόστος για ΔΕΥΑ και Δήμους.

Στην συνάντηση παρέστησαν επίσης ο βουλευτής Λάρισας κ. Β. Κόκκαλης, ο γραμματέας της ΝΕ κ. Βασ. Ζωγράφος και μέλη της ΝΕ καθώς και ο αντιδήμαρχος κ. Παν. Νταής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ