ΜΑΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΩΝ

Ανακοίνωση της ΝΕ Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. με αφορμή του Κ. Τζανακούλη σε θέση συντονιστή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση 

Όσο πλησιάζουν οι εκλογές και το καθεστώς Μητσοτάκη θα πέσει με κρότο, παρατηρούνται φαινόμενα δημιουργίας κομματικού κράτους, κατάλυσης της διαφάνειας, φαινόμενα ακραίας ευνοιοκρατίας . Φαινόμενα διασπάθιση του δημόσιου χρήματος, κατάργησης της λειτουργίας της δικαιοσύνης και της δημόσιας διοίκησης.

1. Δια χειρός Βορίδη διορίζεται Γενικός Γραμματέας στην αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας με καθαρά κομματικά κριτήρια, ο πρώην Δήμαρχος Λαρισαίων και πρώτος επιλαχών βουλευτής της ΝΔ ,με νόμο που ψήφισε η ΝΔ το καλοκαίρι .Καταργώντας κάθε υπηρεσιακή ιεραρχία και υποβαθμίζοντας το στελεχιακό δυναμικό στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Να προσφέρει τι; Ποια η πολιτική σκοπιμότητα; Τι επιχειρούν να αποκρύψουν; Είναι πρόκληση για την ελληνική κοινωνία, για τη νεολαία μας τέτοια ακραία φαινόμενα κατάλυσης της δημόσιας διοίκησης ,τι στιγμή που η ακρίβεια, η φτώχεια αγγίζει την συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας.

2. Οι αναθέσεις των περιφερειαρχών ,σε φιλικά προσκείμενα εκδοτικά συγκροτήματα παίρνει μορφή χιονοστιβάδας ,γίνεται φάμπρικα. Τα Παραπολιτικά του κ.Κουρτάκη είναι ένα από τα εκδοτικά συγκροτήματα που ευνοούνται . Θέμα η διενέργεια γκάλοπ για την κάθε περιφέρεια ,η εγκυρότητά των οποίων αμφισβητείται και γίνονται με μόνο στόχο να παρουσιαστούν ως ακλόνητα φαβορί στις επόμενες περιφερειακές εκλογές όπως στην περίπτωση της Θεσσαλίας με τον κ. Αγοραστό , διαύγεια αρ .πρωτ 6136 /26-10-2022 .

Το ίδιο έκανε πάλι με τις εκδόσεις Παραπολιτικά του κ. Κουρτάκη ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας , διαύγεια αρ.πρωτ.32351/1740,25/102022.

Καταγγέλλουμε στις τοπικές κοινωνίες την κυβέρνηση της ΝΔ.

Καλούμε τον ελληνικό λαό να καταψηφίσει την ΝΔ , να γυρίσει την πλάτη στους δεξιούς περιφερειάρχες ,στη Θεσσαλία στον κ. Αγοραστό, και να ψηφίσει αριστερά και προοδευτικά σχήματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ