ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ SMARTHINK ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Την υπηρεσία SMARTHINK που με την εφαρμογή της σε κάποιο σπίτι μπορεί να εξασφαλίσει μία σημαντική εξοικονόμηση στην κατανάλωση ρεύματος παρουσίασαν χθες στη Λάρισα τα στελέχη της Φυσικό Αέριο Εταιρεία Ενέργειας που θεωρείται η πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία ενέργειας στην Ελλάδα.

Παρουσιάζοντας την εταιρεία και την υπηρεσία SMARTHINK η υπεύθυνη εταιρικών σχέσεων της εταιρείας κ. Ελένη Ράπτη σημείωσε:

“Διανύουμε τον δεύτερο αιώνα της ιστορίας μας και μας εμπιστεύονται περισσότεροι από 530.000 καταναλωτές, γιατί ξέρουν ότι γνωρίζουμε την ενέργεια καλύτερα από κάθε άλλον.

Η εταιρεία με τη σύγχρονη μορφή της ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2017, μετά την απόσχιση και τον διαχωρισμό του κλάδου εμπορίας από τον κλάδο διανομής σύμφωνα με τον Ν.4336/2015.

Με αξιοπιστία, ευθύνη και υψηλή τεχνογνωσία καλύπτουμε κάθε ενεργειακή σας ανάγκη, προσφέροντας μοναδικά προϊόντα και υπηρεσίες ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου για το σπίτι και την επιχείρηση.

Στο Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας επενδύουμε και αξιοποιούμε τις νέες τεχνολογίες, αναβαθμίζοντας διαρκώς την εμπειρία εξυπηρέτησης των πελατών μας.

Αποδεικνύουμε καθημερινά ότι είμαστε, εκτός από σύγχρονος και αξιόπιστος πάροχος, ένας προσωπικός σύμβουλος ενέργειας, που σχεδιάζει εξατομικευμένα το κατάλληλο προϊόν ηλεκτρικής ενέργειας ή/και φυσικού αερίου, επιτυγχάνοντας οικονομία και ασφάλεια.

Εργαζόμαστε με πάθος για να κερδίσουμε την πρώτη θέση στην καρδιά του καταναλωτή.
Εξελισσόμαστε προετοιμάζοντας το μέλλον.
Επενδύοντας σε τεχνολογίες αιχμής, αναπτύσσοντας πρωτοποριακές λύσεις ενεργειακής αποδοτικότητας.

Στοιχεία για τα μεγέθη της εταιρείας φαίνονται στους πίνακες που ακολουθούν:

Η κ. Ράπτη τόνισε επίσης για την εταιρεία:

Πιστεύουμε στην αποτελεσματικότητα των εξατομικευμένων λύσεων

Μελετάμε διαρκώς τρόπους και νέες μεθόδους για να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε πελάτη

Επενδύουμε στην προσωπική επαφή και κατανοούμε τις συνολικές ανάγκες κάθε βιομηχανικού ή εμπορικού πελάτη

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η SMARTTHINK

Στη συνέχεια η κ. Ράπτη αναφέρθηκε στη διάθεση της νέας υπηρεσίας Smarthink, για ολοκληρωμένη διαχείριση και εξοικονόμηση ενέργειας στους οικιακούς χρήστες, ανεξάρτητα από τον πάροχο που έχουν επιλέξει για την κάλυψη των ενεργειακών τους αναγκών.

Περιλαμβάνει συσκευές που επιτρέπουν την μετατροπή κάθε σπιτιού σε “έξυπνο σπίτι”, εξασφαλίζοντας εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση του λογαριασμού ρεύματος η οποία -σύμφωνα με τους υπολογισμούς της εταιρείας φθάνει στο 19,8 % για μια 4μελή οικογένεια ή 15,3% για ένα ζευγάρι.

Η SMARTTHINK βασίζεται στο starter kit που περιλαμβάνει τις βασικές συσκευές κέντρου ελέγχου του έξυπνου σπιτιού (κεντρική μονάδα, θερμοστάτης, μετρητής κατανάλωσης ρεύματος και έξυπνος διακόπτης θερμοσίφωνα). Υπάρχει επίσης η δυνατότητα αγοράς πρόσθετων συσκευών (λάμπες, πρίζες κλπ) οι οποίες συνδέονται στην κεντρική μονάδα που έχει τη δυνατότητα να “μαθαίνει” από τις συνήθειες των ενοίκων και να ρυθμίζει τη λειτουργία θέρμανσης, κλιματισμού, θερμοσίφωνα κλπ ώστε να εξασφαλίζεται άνεση και οικονομία.

Σύμφωνα με την κ. Ράπτη η υπηρεσία είναι το 1ο Smart Home Οικοσύστημα έξυπνης διαχείρισης & εξοικονόμησης ενέργειας για το σπίτι, με Τεχνητή Νοημοσύνη, για όλους τους οικιακούς καταναλωτές Ανεξαρτήτως Παρόχου

Smarthink εξασφαλίζει όφελος για τον πελάτη αφού «μαθαίνει» από τις συνήθειές σου και προσαρμόζεται αυτόματα σε αυτές για να απολαμβάνεις Απομακρυσμένη Διαχείριση.

Εξασφαλίζει πρόβλεψη του μηνιαίου λογαριασμού ρεύματος με ενημέρωση στο 80% και 100% του στόχου με διαδραστικά γραφήματα κατανάλωσης και απεικόνιση της πραγματικής και δυνητικής εξοικονόμησης.

 

Τέλος από την πλευρά του ο κ. Γιάννης Μητρόπουλος, γενικός διευθυντής του Φυσικού Αερίου Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας παρουσίασε τη στρατηγική της εταιρείας στο πλαίσιο της ψηφιακής της μετάβασης, παρουσίασε λεπτομέρειες για την υπηρεσία SMARTHINK και απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων τόσο για τη νέα υπηρεσία της Φυσικό Αέριο, όσο και για θέματα που αφορούν την τιμολογιακή πολιτική τη σύγκριση πετρελαίου θέρμανσης και φυσικού αερίου, προβλέποντας περαιτέρω αποκλιμάκωση της τιμής του αερίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Smarthink ως υπηρεσία θα είναι διαθέσιμο online μέσα από το site smarthink.gr, τηλεφωνικά στο 181133, στα καταστήματα του Φυσικού Αερίου Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας και σε δίκτυο καταστημάτων επιλεγμένων συνεργατών.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ