ΣΥΝΠΟΛΙΤΕΙΑ: ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Δείτε τί αναφέρει σχετική ανακοίνωση της παράταξης που συνοδεύεται από εικόνες ντροπής για τις υποδομές πολιτισμού του δήμου

Μια ευχάριστη και δημιουργική συνάντηση είχαμε χθες οι δημοτικοί σύμβουλοι της ΣυνΠολιτεια με μέλη του προεδρείου του Μορφωτικού Συλλόγου Τυρνάβου. Συναντήσαμε τους κ.κ. Γελαλή Βασιλική, Περιλή Θεόδωρο, Ράου Ροδόπη και Ζαμπακίκα Φανή.

Άνθρωποι που χρόνια τώρα υπηρετούν με συνέπεια πραγματικές ανάγκες των δημοτών χωρίς ιδιοτέλεια. Το κέρδος όπως μας είπαν είναι ότι μοιράζονται την χαρά μαζί με όσους συμμετέχουν στις δράσεις τους.

Μας μίλησαν για τα σχέδια τους και την προσπάθεια που κάνουν ώστε να διευρύνουν το πεδίο των δραστηριοτήτων τους.

Επεσήμαναν όμως πως όλα αυτά γίνονται σε ασφυκτικό περιβάλλον και με μια δημοτική αρχή που δημιουργεί παρά λύνει προβλήματα, όπως με το θέμα της Φιλαρμονικής.

Κατά τη συζήτηση, αναφέρθηκαν τα προβλήματα των χώρων που ασκεί τις δραστηριότητες του ο σύλλογος και στιγματίστηκε το γεγονός, πως στην πόλη του Τυρνάβου, όλοι οι χώροι στους οποίους μπορεί να παραχθεί και παρουσιαστεί το πολιτιστικό έργο είναι προβληματικοί έως εγκαταλελειμμένοι. Όπως το κινηματοθέατρο ΜΑΧΙΜ, το ανοιχτό θέατρο Λατόμι, το αρχοντικό Καράσσου και το Εμμανουήλειο. ( Δείτε σημερινές φωτογραφίες)

Στο τέλος της συνάντησης ήταν διάχυτη σε όλους η αισιοδοξία πως στο τόπο μπορούν να γίνουν πολλά, παρά την ατυχή συγκυρία να διοικεί τον Δήμο η σημερινή δημοτική αρχή.

Ευχόμαστε στα μέλη της διοίκησης και σε όλα τα μέλη του συλλόγου δύναμη και καλή συνέχεια.

Εμείς θα είμαστε δίπλα τους θα παρακολουθούμε και θα χαιρόμαστε την δουλειά τους.

Τσιόπας Χρήστος

Λαγκιώλη-Μπίλιου Φανή

Παιδή-Νασίκα Μαρία

Σουρλατζή Ρούλα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ