«ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ» ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ – ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η διαδικασία συγκρότησης των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ σε ολόκληρη την επικράτεια και φυσικά στο νομό Λάρισας με τα δύο κορυφαία και έμπειρα στελέχη του κόμματος Βαγγέλη Αργύρη και Νίκο Σαλαγιάννη να έχουν ολοκληρώσει τις επαφές με όλους τους ενδιαφερόμενους και να βρίσκονται στη φάση συγκρότησης των λιστών υποψηφίων ανά νομό τις οποίες θα παραδώσουν στον πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη ώστε στη συνέχεια να συζητηθούν σε συνεδρίαση της Κ.Ε. και να επικυρωθούν.

Βάσει των μέχρι σήμερα δεδομένων στο νομό Λάρισας έχουν «κλειδώσει» 5 υποψηφιότητες, ενώ για τις υπόλοιπες θέσεις προορίζονται άτομα που θα σηματοδοτούν όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αργύρης μιλώντας στο paidis.com την ανανέωση τόσο ηλικιακά όσο και σε επίπεδο προσώπων, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα της κοινωνίας και των επαγγελματικών δραστηριοτήτων. Επιστήμονες, πετυχημένοι επαγγελματίες, δυναμικές γυναίκες και αγρότες είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των ψηφοδελτίων σε όλη την περιφέρεια και φυσικά στο νομό Λάρισας, σημειώνει ο κ. Αργύρης που ξεκαθαρίζει ότι το ψηφοδέλτιο σε επίπεδο νομού θα είναι ιδιαίτερα ισχυρό.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com μία θέση στο ψηφοδέλτιο έχουν εξασφαλίσει η νυν βουλυετής Ευ. Λιακούλη, ο γνωστός καθηγητής ιατρικής Νίκος Τσιλιμίγγας, ο γνωστός δικηγόρος και δημοτικός σύμβουλος Ακις Νασιώκας, ο επίσης γνωστός δικηγόρος Θωμάς Παπαλιάγκας και η οικονομολόγος και υποψήφια στις εκλογές του 2019 Βασιλική Τσίτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής ο πρώην βουλευτής και διευθυντής σήμερα της Ορθοπεδικής Κώστας Μπαργιώτας παρά τις πιέσεις που δέχεται εμμένει στην απόφασή του να μην είναι υποψήφιος ενώ δεν δείχνει να το έχει αποφασίσει ακόμη και ο πρώην γραμματέας της Ν.Ε. Λάρισας του κόμματος Στέλιος Τσιάκαλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ