ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΜΑΣ

Δείτε τί αναφέρει ανακοίνωση – καταγγελία του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας για την επίθεση που δέχθηκε μέλος της εφορευτικής επιτροπής των εκλογών ανάδειξης εκπροσώπων στα Υ.Σ. από συνδικαλιστή 

Με έκπληξη και αγανάκτηση πληροφορηθήκαμε την απαράδεκτη και πρωτοφανή ενέργεια από τον εκπαιδευτικό Κ.Κ., εκπρόσωπο της παράταξης ΑΔΗΚ, να ωθήσει βιαίως τη συνάδελφό μας, διοικητική υπάλληλο της Δ.Δ.Ε. Λάρισας Β.Γ. και μέλος της εφορευτικής επιτροπής, κατά τη διαδικασία των εκλογών για τα υπηρεσιακά συμβούλια των εκπαιδευτικών.

Η ενέργεια αυτή, προκάλεσε όχι μόνο τρόμο και ταραχή στη συνάδελφό μας αλλά και έντονους πόνους στον αυχένα της, με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η διακομιδή της με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Η εν λόγω συνάδελφος, εκτός ωραρίου εργασίας της, ημέρα Σάββατο και χωρίς καμία πρόσθετη αμοιβή, προσέφερε τις υπηρεσίες της προκειμένου να διεξαχθούν ομαλά οι εκλογικές διαδικασίες των αιρετών στα υπηρεσιακά συμβούλια των εκπαιδευτικών. Μια ενέργεια που όφειλαν όλοι, όχι μόνο να εκτιμήσουν αλλά πολύ περισσότερο να σεβαστούν.

Καταδικάζουμε απερίφραστα την ενέργεια αυτή και ζητούμε την άμεση παρέμβαση της Δ.Δ.Ε. Λάρισας, αλλά και της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΙΘ για τη διερεύνηση της υπόθεσης και την απόδοση τυχόν ευθυνών καθώς και τη λήψη κατάλληλων μέτρων για την αποφυγή παρόμοιων καταστάσεων στο μέλλον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ