ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ 110 ΠΜ Ο ΝΤ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΣ

Στις επίσημες εκδηλώσεις για την γιορτή του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας που πραγματοποιήθηκαν στην 110 Πτέρυγα Μάχης, τον Δήμο Λαρισαίων εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Ντ. Διαμαντος.

Σε δηλώσεις του ο κ Διαμαντος δήλωσε τα εξής: “Σήμερα στην εορτή του Προστάτη Αρχαγγέλου Μιχαήλ της Πολεμικης μας Αεροπορίας προσευχηθήκαμε για όλο το προσωπικό αλλά και για τη μνήμη όσων έπεσαν υπερασπιζόμενοι τα ιδανικά της Πατρίδας.

Σε μία πολύ κρίσιμη γεωπολιτικά περίοδο που δοκιμάζεται η παγκόσμια ειρήνη αλλά διακυβεύεται και η σταθερότητα στην περιοχή μας μέσα από συνεχείς προκλήσεις που δέχεται η Ελλάδα, η Πολεμική μας Αεροπορία αποτελεί μία παγκόσμια αναγνωρισμένη σταθερά και μας εμπνέει θαυμασμό, υπερηφάνεια και εμπιστοσύνη για τη διαφύλαξη της ακεραιότητας των συνόρων μας.

Η Λάρισα ως πόλη αγκαλιάζει το προσωπικό της 110 ΠΜ και του ΑΤΑ και ιστορικά από το 1954 που για πρώτη φορά γιορτάστηκε εδώ η γιορτή του προστάτη της μέχρι σήμερα αυτή η γιορτή αποτελεί μία ημέρα υπερηφάνειας και μνήμης. Χρόνια Πολλά!”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ