ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΕΣ ΣΤΗ «ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ» ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Θέλοντας να ικανοποιήσει όλους εκείνους που την επισκέπτονται και ζητούν να δοκιμάσουν τα κεμπάπ που γίνονται η αγαπημένη συνήθεια των περισσοτέρων, η ταβέρνα – ουζερί “Η Σαντορίνη” πίσω από την κεντρική πλατεία του Αμπελώνα αυτό το Σάββατο μαζί με όλα τα νόστιμα πιάτα της θα έχει και μουσική για την εκλεκτή της πελατεία.

Μπουζούκι και κιθάρα αό δύο καταξιωμένους μουσικούς που ξέρουν να δημιουργούν παρείστικη ατμόσφαιρα την ώρα που οι σούβλες παίρνουν φωτιά και έτσι στην ταβέρνα θα βρείτε κεμπάπ πρόβειο, κοτόπουλο και χοιρινό, αλλά και παϊδάκια μαζί με όλα τα πιάτα της ώρας.

Γνωστή για την ποιότητα όλων των πιάτων της που προετοιμάζονται με μεράκι και με τις πλέον αυστηρές συνθήκες υγιεινής, η “Σαντορίνη” ετοιμάζει με το ίδιο μεράκι για σας τις σούβλες, με αυστηρά επιλεγμένη ντόπια πρώτη ύλη.

Η ταβέρνα – ουζερί “Σαντορίνη” στον Αμπελώνα με όλα τα γνωστά της πιάτα κρεατικών και ψαρικών της ώρας, με μαγειρευτά, χειροποίητες σαλάτες εποχής και αλοιφές, με ποιοτικό κρασί και τσίπουρο τώρα με κεμπάπ, κοκορέτσι και ψητό αρνί, γίνεται ο αγαπημένος σας προορισμός για τις καλοκαιρινές εξόδους σας σε ένα υπέροχο φυσικό καταπράσινο δροσερό περιβάλλον στο πάρκο πίσω από την κεντρική πλατεία, δίπλα ακριβώς στη σύγχρονη και ασφαλή παιδική χαρά.

Ταβέρνα – ουζερί “Η Σαντορίνη” πίσω από την κεντρική πλατεία του Αμπελώνα. Σας περιμένει μεσημέρι και βράδυ καθημερινά εκτός Δευτέρας. Πληροφορίες στο τηλ. 24920 32505.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ