ΜΠΡΑΒΟ! ΤΥΡΝΑΒΙΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ – ΚΑΡΤΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΑ

Ο ένας είναι και αρχηγός της εφηβικής ομάδας ΜΠΆΣΚΕΤ του Γ.Σ. Λέοντας Τυρνάβου

Σε μία αξιέπαινη ενέργεια που θα πρέπει να βρίσκει πάντα μιμητές προχώρησαν δύο νεαρά παιδιά, μαθητές του ΓΕΛ Τυρνάβου οι οποίοι βρήκαν πεταμένο στο δρόμο πορτοφόλι με χρήματα, κάρτες και προσωπικά έγγραφα του κατόχου και χωρίς δεύτερες σκέψεις το πήραν και το παρέδωσαν στο σχολείο ώστε να φτάσει άμεσα στον κάτοχό του που το είχε χάσει.

Πρόκειται για τους μαθητές Ιωάννη Μουζάκη και Στέφανο Μπαντραλέξη, με τον πρώτο να είναι και αρχηγός της εφηβικής ομάδας μπάσκετ του Γ.Σ. Λέοντας Τυρνάβου.

Τους δύο μαθητές συγχαίρει η διεύθυνση και ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου χαρακτηρίζοντάς τους υποδείγματα τιμιότητας και πρότυπα μίμησης για τους συμμαθητές τους.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ

Από την πλευρά τους ο πρόεδρος Γιάννης Ευαγγέλου και η διοίκηση του Λέοντα σε συγχαρητήρια ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

«Μαθήματα τιμιότητας έδωσε ο 16χρονος αθλητής μας ο οποίος είναι και αρχηγός του εφηβικού τμήματος Ιωάννης Μουζάκης, ο οποίος βρήκε στον δρόμο πορτοφόλι γεμάτο χρήματα, έγγραφα και κάρτες αναλήψεως.

Ο αθλητής μας από τη πρώτη στιγμή ένιωσε πως πρέπει να κάνει το αυτονόητο, και δεν του πέρασε ούτε στιγμή από το μυαλό να τα κρατήσει.

Μάλιστα, έτρεξε να το παραδώσει άμεσα στην διευθύντρια του Λυκείου όπου φοιτά.

Σύσσωμη η διοίκηση του Γ.Σ.Τυρνάβου Λέοντας, δίνει τα συγχαρητήρια της, στον αρχηγό του εφηβικού τμήματος για την αξιοπρέπεια του, καθώς και στους γονείς του για την σωστή ανατροφή που του παρέχουν}.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ