ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ Α.Ο. ΤΚΝΤ «ΕΥ ΖΗΝ» ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Μια μεγάλη πανελλήνια διάκριση για τον Α.Ο. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΑΜΠΕΛΩΝΑ “ΕΥΖΗΝ” και τους αθλητές του, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο κλειστό γυμναστήριο της Κανήθου στην Χαλκίδα.

Με την συμμετοχή 5 Αθλητών-τριών κατέκτησε 1 πανελλήνιο χάλκινο μετάλλιο με αποτέλεσμα, πέρα από την θέση στο βάθρο να κατοχυρώσουν τα μόρια για της πανελλήνιες εξετάσεις και την τριτοβάθμια εκπαίδευση με (20% για τα ΣΕΦΑΑ-ΤΕΦΑΑ και 7% για όλα τα ΑΕΙ).

Αναλυτικά:
3η θέση και χάλκινο μετάλλιο για τον Ευάγγελο Τεκέδη του Θεόδωρου στην κατηγορία παίδων -45kg, μετά από 4 αγώνες και μοριοδότηση για τα ΑΕΙ της χώρας μας.

5η θέση για τον Γεώργιο Τσακνάκη του Νικολάου στην κατηγορία παίδων +65kg,
ύστερα από 4 φανταστικούς αγώνες, αλλά πλήρωσε τα τραγικά λάθη των διαιτητών, που του στέρησαν μια θέση στο βάθρο και το μετάλλιο.!!!

16αδα για τον Εμμανουήλ Μπαργιώτα του Ηλία στην κατηγορία παίδων -57kg.
μετά από 3 πολύ δυνατούς αγώνες.!!!

Πολύ καλή εμφάνιση για τους αθλητές μας Κωνσταντίνο Τσέτσιλα του Ιωάννη στην κατηγορία παίδων -45kg και Ιωάννα Γκόλτσιου του Χρήστου κατηγορία Κορασίδων -47kg, που πέτυχαν νίκες χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να κατακτήσουν μια θέση στο βάθρο.

Το Δ.Σ. και η πρόεδρος κ. Κωνσταντίνα Γκαγκανιάρα συγχαίρει τους προπονητές Μπάμπη Ντόβα και Μιχάλη Λάκη για την μεγάλη επιτυχία του συλλόγου “ΕΥΖΗΝ” σε Πανελλήνιο επίπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ