ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΟ 3ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ «ΛΕΞΩΤΕΧΝΙΕΣ» ΤΟΥ ΠΟΚΕΛ

Το 3ο τεύχος του ετήσιου λογοτεχνικού περιοδικού «ΛεξΩτεχνίες» του ΠΟΚΕΛ παρουσιάζεται για το κοινό της Λάρισας, από το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών νομού Λάρισας, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού κι Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022, στις 7:00 μ.μ. στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο, με ελεύθερη είσοδο.

Κι αυτό το τεύχος του περιοδικού περιλαμβάνει ποιήματα και διηγήματα, άρθρα, βιβλιοπαρουσιάσεις και εικαστικές δημιουργίες καλλιτεχνών, ενώ καταγράφονται και οι δράσεις του ΠΟΚΕΛ. Στις σελίδες του παρουσιάζονται Λαρισαίοι κυρίως συγγραφείς και ποιητές κι αποτυπώνονται οι λογοτεχνικές αναζητήσεις των εκπαιδευτικών της περιοχής. Το 3ο τεύχος είναι αφιερωμένο στην ποιήτρια Κική Δημουλά και στο Ρήγα Βελεστινλή, ενώ περιέχει και ειδικό αφιέρωμα στη Λαρισαία, συγγραφέα παιδικής λογοτεχνίας, Κατερίνα Αναγνώστου.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του περιοδικού θα διαβαστούν ποιήματα και αποσπάσματα από τους λογοτέχνες που συμμετέχουν στο τεύχος, ενώ μουσικά θα πλαισιώσει την εκδήλωση η χορωδία του Συλλόγου Κρανιωτών Λάρισας «Η Ξηροκρανιά», της οποίας τη διδασκαλία και τη διεύθυνση έχει ο μαέστρος Κωνσταντίνος Μάτης. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Βαγγέλης Ρεμπάπης, το συντονισμό σχεδιάζει η αρχισυντάκτρια του περιοδικού, Χρύσα Μαστοροδήμου κι επιμελείται ο πρόεδρος του ΠΟΚΕΛ, Αργύρης Γιουρούκης.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ