ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΣΚΡΕΚΑ ΖΗΤΑ Ο Β. ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Συχνές «αρρυθμίες» στον οδοφωτισμό της Λάρισας οι οποίες προκαλούν προβληματισμό και αναστάτωση στους κατοίκους, επισημαίνει ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. κ. Βασίλης Κόκκαλης με αναφορά του προς τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κόκκαλης κατέθεσε ως αναφορά δημοσίευμα του ηλεκτρονικού τύπου που φιλοξενεί έγγραφο του Δήμου Λαρισαίων προς τον ΔΕΔΔΗΕ Λάρισας, στο οποίο περιγράφονται τα προβλήματα στις γραμμές ηλεκτροδότησης προς το σύστημα του οδοφωτισμού της Λάρισας και ζητείται η επίλυση τους.

Αναφέρονται οι αντιδράσεις επαγγελματιών και κατοίκων από τις συχνές ‘αρρυθμίες’ στο σύστημα οδοφωτισμού καθώς «τους τελευταίους τρεις (3) περίπου μήνες παρατηρούνται σημαντικά προβλήματα στον οδοφωτισμό σε μεγάλα και διαφορετικά, σε κάθε περίπτωση, τμήματα τη πόλης».

Σύμφωνα με την επιστολή είναι «συχνά τα φαινόμενα όπου υπάρχουν διακοπές ηλεκτροδότησης στον οδοφωτισμό μεγάλων περιοχών της πόλης, ενώ σε άλλες περιπτώσεις παρέχεται ρεύμα στον οδοφωτισμό, σε ώρες που δεν χρειάζεται, με αποτέλεσμα πρωινές και μεσημβρινές ώρες λάμπες δημοτικού φωτισμού να παραμένουν αναμμένες».

Επισημαίνεται η σοβαρότητα του προβλήματος ειδικά «την εποχή όπου η ενέργεια και η ηλεκτροδότηση γίνονται πολύτιμο αγαθό» καθώς και το γεγονός ότι πρέπει να «ληφθούν πρωτοβουλίες για την γρήγορη αντιμετώπιση και αποκατάσταση των προβλημάτων που προκαλούν εύλογο προβληματισμό και αναστάτωση στους κατοίκους.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ