Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Ο χαιρετισμός που απέστειλε στη ΔΕΕΠ Λάρισας για τη σημερινή εκδήλωση η Ρένα Καραλαριώτου

«Αναμφίβολα η ιστορία και η κληρονομιά της ΟΝΝΕΔ μας γεμίζει με υπερηφάνεια και ταυτόχρονα με βαριά ευθύνη για το μέλλον. Ιδιαίτερα σήμερα, που ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχουν φέρει πιο πολύ από ποτέ τους νέους στο επίκεντρο της πολιτικής ατζέντας του τόπου».

Αυτά αναφέρει, σε χαιρετισμό που απέστειλε στην ΔΕΕΠ ΝΔ Λάρισας η Γενική Γραμματέας της ΠΕΔ Θεσσαλίας, πρ. Αντιπεριφερειάρχης κ. Ρένα Καραλαριώτου, με αφορμή την εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στις γενιές ΟΝΝΕΔ, ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ΜΑΚΙ και στην οποία δεν μπόρεσε να παραστεί, λόγω των υποχρεώσεων της στην Αθήνα, με την ιδιότητα του μέλους του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ και της συμμετοχής της στο Μαραθώνιο ως αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας της ΚΕΔΕ.

Η Λαρισαία πολιτικός, σημειώνει στον χαιρετισμό της ότι «από την ίδρυσή της, το 1974, μέχρι και σήμερα, η ΟΝΝΕΔ κατάφερε να καταστήσει το όνομά της συνώνυμο της δυναμικής παρουσίας και της καθημερινής προσφοράς. Κατάφερε ακόμη, να βρίσκεται ανελλιπώς, εδώ και 48 χρόνια, στην σωστή πλευρά της ιστορίας. Στην κοινωνία των νέων συμπολιτών μας και μέσα στα πανεπιστήμια με τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ πάντοτε στην πρωτοπορία. Εκφράζοντας πάντα σθεναρά την άποψή της και στηρίζοντας απερίφραστα τις μεγάλες εθνικές επιλογές. Είμαι σίγουρη ότι σήμερα στους περισσότερους από σας γεννιούνται συναισθήματα χαράς και περηφάνιας, για τη διαχρονική σας προσφορά στην πολιτική ζωή του τόπου, για την αποφασιστικότητα και τον συνεπή αγώνα που δίνεται για να δικαιωθούν τα οράματα της νέας γενιάς και για την πολύτιμη συμβολή σας στις νικηφόρες εκλογικές αναμετρήσεις του παρελθόντος και του μέλλοντος».

Καταλήγοντας, η κ. Καραλαριώτου αναφέρει: Προσωπικά γνωρίζετε ότι ήμουν, είμαι και θα είμαι στην πρώτη γραμμή της μάχης, υπερασπίζοντας τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά της παράταξής μας. Παλιοί και νέοι ΟΝΝΕΔίτες σας διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσω να ενώνω τις δυνάμεις μου, με τις δικές σας, προκειμένου να έχουμε την Ελλάδα που αξίζουμε, και να συνεισφέρουμε με ιδέες και προτάσεις, σε όλους, σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά. Καλή επιτυχία στους νέους και κρίσιμους αγώνες που έρχονται».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ