ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.Σ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Ίσως την χειρότερη εντός έδρας εμφάνιση στην ιστορία της, πραγματοποίησε η ομάδα μπάσκετ του Αμπελώνα, η οποία γνώρισε βαριά ήττα με 52 – 96, από την ομάδα των Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι Αμπελωνίτες, δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα, να φανούν ανταγωνιστικοί, με αποτέλεσμα το σκορ να ξεφύγει από νωρίς, με τους φιλοξενούμενους να αποδίδουν κατά διαστήματα εξαιρετικό μπάσκετ και τους γηπεδούχους, να περιορίζονται σε παθητικό ρόλο.

Ως δικαιολογία για την Αμπελωνίτικη ομάδα, μπορεί να θεωρηθεί η απουσία του πολύπειρου Σωτήρη Γκιουλέκα και οι ανετοιμότητα ορισμένων παικτών, που προέρχονταν από τραυματισμούς, όμως η γενικότερη εικόνα της ομάδας, προβληματίζει σοβαρά τη διοίκηση, η οποία εξετάζει βελτιωτικές κινήσεις στη μεταγραφική περίοδο του Δεκεμβρίου, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο διακοπής της συνεργασίας με ορισμένους παίχτες.

Επόμενος αντίπαλος για τους Αμπελωνίτες, η ομάδα του Αλμυρού, μια εκ των φαβορί για την άνοδο στη Β’ Εθνική, την οποία θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Κυριακή 20 Νοεμβρίου.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ