ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Νέος γύρος αντιπαραθέσεων μεταξύ επαγγελματιών που βγάζουν τραπεζοκαθίσματα στα κιόσκια της κεντρικής πλατείας αλλά και μεταξύ κάποιων εξ αυτών των επαγγελματιών με τη δημοτική αρχή για το θέμα της τοποθέτησης προστατευτικών στα κιόσκια της πλατείας ώστε να είναι δυνατή η εκμετάλλευση του χώρου και τους χειμερινούς μήνες, έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα.

Αιτία είναι το γεγονός ότι η δημοτική αρχή ξεκαθάρισε ότι προστατευτικά θα τοποθετεί στα κιόσκια μόνο η εταιρεία που τα κατασκεύασε τόσο για την ομοιομορφία του χώρου όσο και για να μην προκληθούν ζημιές στην κατασκευή τα οποία σύμφωνα με τις πρώτες επαφές μεταξύ επαγγελματιών και εταιρείας είναι πανάκριβα, με αποτέλεσμα το κόστος να είναι απαγορευτικό για τα περισσότερα από τα καταστήματα.

Οι επαγγελματίες που σημειωτέον το καλοκαίρια δεν μπορούσαν να ανοίξουν τις οροφές στα κιόσκια επειδή η εταιρεία δεν τους έδινε τα τηλεχειριστήρια, υποστηρίζουν ότι αν και οι ίδιοι πληρώνουν στο δήμο για τα τραπεζοκαθίσματα στα κιόσκια φαίνεται ότι την πλατεία τη διαχειρίζεται ο εργολάβος που τα κατασκεύασε σύμφωνα με  όλα όσα συμβαίνουν μέχρι σήμερα.

Και σαν να μην έφτανε αυτό τις τελευταίες ημέρες κάποιοι επαγγελματίες εξερράγησαν τόσο εναντίον του δήμου όσο και εναντίον συναδέλφου τους επειδή όπως τονίζουν τοποθέτησε αυθαίρετα κάποια προστατευτικά χωρίς να τον εμποδίσει κάποιος από το δήμο. Μάλιστα σήμερα έγιναν και καταγγελίες στην αστυνομία με αποτέλεσμα αστυνομικοί να επισκεφθούν το συγκεκριμένο κατάστημα για να ζητήσουν τις άδειες τοποθέτησης των προστατευτικών.

Ταυτόχρονα σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com η αστυνομία θα ζητήσει στοιχεία για το όλο θέμα και από το δήμο Τυρνάβου για να καθορίσει την περαιτέρω στάση της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ