ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας υπό τον πρόεδρο του κόμματος και πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, που ξεκίνησαν με ομιλία.

Μετά τον πρωθυπουργό, ομιλία προς το Σώμα απηύθυνε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης και ακολούθησε η διαδικασία εκλογής της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος.

Η Εφορευτική Επιτροπή αποτελούμενη από τη Σοφία Βούλτεψη ως πρόεδρο, την Κωνσταντίνα Καρακώστα και τον Γιάννη Παπαγεωργίου ως μέλη, έπειτα από σχετική πρόταση της προέδρου της, αποφάσισε ομόφωνα ότι στην εκλογή των αιρετών μελών της Εκτελεστικής Γραμματείας παρέλκει η διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας με κάλπη και ψηφοδέλτιο, όπως κατ’ αναλογία είθισται να πραγματοποιείται σε εσωκομματικές διαδικασίες στις οποίες ο αριθμός των υποψηφίων αιρετών μελών είναι ίσος με τον αριθμό των υπό εκλογή θέσεων μελών της Εκτελεστικής Γραμματείας.

Αιρετά μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας εξελέγησαν ομόφωνα:

Κοινοβουλευτικά μέλη:

1.Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφάλα

2.’Αννα Μάνη-Παπαδημητρίου

3.Βασίλειος-Πέτρος Σπανάκης

4.Ευριπίδης Στυλιανίδης

Mέλη της Πολιτικής Επιτροπής, πλην των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας:

1.Κωνσταντίνος Αγοραστός

2.Κωνσταντίνος Γιαννουλάκης

3.Κωνσταντίνα Καλλιοντζή-Νικολοπούλου

4.Ιωάννης Πολιτόπουλος

Παράλληλα, το Σώμα της Πολιτικής Επιτροπής ενέκρινε την τροποποίηση του Κανονισμού Λειτουργίας Οργανώσεων Απόδημου Ελληνισμού της Νέας Δημοκρατίας, κάτι που πλέον δρομολογεί τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών των οργανώσεων του κόμματος για τους Έλληνες της Διασποράς μετά από 11 χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ