ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ: ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΑ 9 ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ

Μόνο αποτροπιασμό προκαλεί η ενέργεια κάποιου που κυριαρχούμενος από φονικά ένστικτα έκλεισε ασφυκτικά μέσα σε σακούλα 9 νεογέννητα σκυλάκια και τα πέταξε κοντό στο χώρο υδροδότησης ψεκαστικών μηχανημάτων και ποιμνιστασίων στα Πλατανούλια για να πεθάνουν. Πρόκειται για ενέργει που μας γυρίζει πολλές δεκαετίες πίσω τότε που λόγω έλλειψης παιδείας και κτηνιάτρων τέτοια φαινόμενα ήταν συχνά στην ελληνική επαρχία.

Ευτυχώς για τα άτυχα ζώα βρέθηκε ένας ευαίσθητος κάτοικος της περιοχής ο οποίος περνώντας από το σημείο άκουσε το κλάμα των νεογέννητων και αφού διαπίστωσε ότι επρόκειτο για μικρά σκυλιά τα πήρε στο σπίτι τους παρέχοντας τα ζεστασιά και τροφή για να τα κρατήσει στη ζωή.

Καταβάλλοντας όλη τη νύχτα μαζί με την οικογένειά του υπεράνθρωπες προσπάθειες κατάφερε να κρατήσει στη ζωή τα 8 από τα 9 σκυλάκια, αφού το ένα δεν τα κατάφερε.

Τα σκυλάκια και σακούλα ίδια με αυτή που ήταν κλεισμένα

Ο ευαισθητοποιημένος και ζωόφιλος κάτοικος των Πλατανουλίων που επικοινώνησε με το paidis.com, φανερά σοκαρισμένος για την φρικιαστική ενέργεια του αγνώστου που θέλει να λέγεται άνθρωπος και επειδή στο σπίτι του φιλοξενεί και άλλα ζώα απευθύνει έκκληση σε ζωόφιλους της περιοχής και σε όσους θέλουν να υιοθετήσουν κάποιο από τα σκυλάκια να επικοινωνήσουν μαζί του στο τηλ.: 6973 616750.

Τέλος καλεί τις αρμόδιες αρχές και τις φιλοζωικές οργανώσεις να διερευνήσουν το θλιβερό συμβάν μήπως και εντοπιστεί ο παραλίγο δολοφόνος ώστε να τιμωρηθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ