Χρυσός “ΕΥΖΗΝ” Αμπελώνα με 100% επιτυχία για τους αθλητές του στο Πανελλήνιο Κύπελλο ΤΚΝΤ

100% επιτυχία για τους αθλητές του συλλόγου ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ «ΕΥ ΖΗΝ» Αμπελώνα, στο Πανελλήνιο Κύπελλο με 3 Χρυσά, 1 ασημένιο, 3 χάλκινα μετάλλια και μία 5η θέση σε σύνολο 8 αθλητών.!!!!!
Ο Α.Ο. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ “ΕΥΖΗΝ” ΑΜΠΕΛΩΝΑ, για μια ακόμη φορά έλαμψε στο κύπελλο Ελλάδος που διεξήχθη αυτό το σαββατοκύριακο στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, κατακτώντας την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο με την Ντόβα Ειρήνη του Χαράλαμπου στην κατηγορία Νεανίδων – 63kg, την Δράμη Άννα του Αθανασίου στην κατηγορία Κορασίδων -59kg και την Μαστοροδήμου Παναγιώτα του Παναγιώτη στην κατηγορία Κορασίδων -55kg γεννηθέντες 2010-2011.

Την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτρια Τσέτσιλα Δέσποινα του Ιωάννη στην κατηγορία Νεανίδων -59 kg, την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλητές Γκόλτσιου Ιωάννα του Χρήστου στην κατηγορία Κορασίδων -47 kg, η Τσέτσιλα Χριστίνα του Ιωάννη στην κατηγορία Κορασίδων -44 kg και ο Γιαννούλας Γεώργιος του Αλέξανδρου στην κατηγορία παίδων -61 kg.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η αθλήτρια Μπικέρη Ελευθερία του Ιωάννη, που κέρδισε ματς αλλά δεν κατάφερε να πάρει μια θέση στο βάθρο και κατέκτησε την 5η θέση στην κατηγορία Κορασίδων -55 kg.

Το Δ.Σ. και η πρόεδρος Κωνσταντίνα Γκαγκανιάρα συγχαίρει τους προπονητές Μπάμπη Ντόβα και Μιχάλη Λάκη για τις συνεχόμενες μεγάλες επιτυχίες του συλλόγου “ΕΥΖΗΝ”.!!!!!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ