Τιμές έκπληξη και αυτή την εβδομάδα 21 – 26 Νοεμβρίου στο κρεοπωλείο Καρέλας στον Τύρναβο

Οι μεγάλες προσφορές σε κρέατα και κρεατοσκευάσματα συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα στο κρεοπωλείο Καρέλας στον Τύρναβο το οποίο συνηθίζει να εκπλήσσει την πελατεία του προσφέροντας σε ασυναγώνιστες τιμές προϊόντα ασύγκριτης ποιότητας και πλέον σας προετοιμάζει και για τις γιορτές των Χριστουγέννων με υλικά ποιότητας για πατσά αλλά και κοκορέτσια, σπληνάντερα, γαρδούμπες κ.λπ..

Αλλωστε το σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο κρεοπωλείο της γνωστής επιχείρησης κρεάτων και σφαγείων εφαρμόζει όλο το χρόνο πολιτική μεγάλων προσφορών σε όλα τα είδη κρεάτων, που το καθιέρωσαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του στον Τύρναβο, όπως κάνει σε όλα τα κρεοπωλεία της επιχείρησης.

Οι προσφορές για αυτή την εβδομάδα από Δευτέρα 21 Νοεμβρίου έως και το Σάββατο 26 Νοεμβρίου είναι :

Χοιρινές μπριζόλες 4,99€/κιλό.

Πανσέτα χοιρινή 5,49€/κιλό.

Μπριζολάκια χοιρινά 4,49€/ κιλό.

Τηγανιά με λίγο κόκκαλο χοιρινή 4,49€/κιλό.

Κεμπάπ χοιρινό μαριναρισμένο 4,49€/κιλό.

Σνίτσελ χοιρινό 5,99€/κιλό.

Ψαρονέφρι χοιρινό 6,49€/κιλό.

Ρόλο χοιρινό 5,99€/κιλό.

Κότσι χοιρινό 4,29€/κιλό.

Λουκάνικο χωριάτικο 4,49€/κιλό.

Λουκάνικο κοτόπουλο 3,99€/κιλό.

Στο κατάστημα θα βρείτε γαρδούμπες, κοκορέτσια, σπληνάντερα, πόδια και κοιλιές μόσχου αλλά και αρνίσιες κ.λπ για να φτιάξετε τον καλύτερο πατσά.

“Στο κατάστημα μας θα σας περιμένουν για να σας σερβίρουν οι άριστοι κρεατοτέχνες μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Και μην ξεχνάτε όλα τα κρέατα μας σφάζονται και προμηθεύονται από τα ιδιωτικά μας σφαγεία στο Βόλο, έτσι πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές για εσάς”, σημειώνουν οι υπεύθυνοι του κρεοπωλείου, προσκαλώντας σας να δοκιμάσετε τα προσφερόμενα προϊόντα ασύγκριτης ποιότητας σε ασυναγώνιστες τιμές.

Εάν ο χρόνος σας δεν επαρκεί για να περάσετε από το μοντέρνο και πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα της επιχείρησης ΚΑΡΕΛΑ, οι υπεύθυνοι του καταστήματος μπορούν να σας παραδώσουν κατ’ οίκον και αυθημερόν οτιδήποτε τραβάει η όρεξή σας.

Τηλ. παραγγελιών: 24920 22958

Το νέο κρεοπωλείο βρίσκεται στην οδό Πυθαγόρα 6, απέναντι από το χώρο της λαϊκής αγοράς στον Τύρναβο και λειτουργεί με τα πλέον σύγχρονα μέτρα προστασίας και υγιεινής που προβλέπουν για τη δύσκολη σημερινή συγκυρία τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Ακολουθήστε το κατάστημα και στα social media για να ενημερώνεστε καθημερινά για φρέσκα παρασκευάσματα και προσφορές:
Facebook: Κρεοπωλείο Καρέλας
Instagram: karelas_butchershop

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ