Δ. Λαρισαίων: Επισκευές και συντηρήσεις πεζοδρομίων 600.000 ευρώ

Σε νέο έργο επισκευών και συντηρήσεων πεζοδρομίων, προϋπολογισμού 600.000 ευρώ, με ίδιους πόρους, προχωρά ο Δήμος Λαρισαίων.

Ειδικότερα, σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λαρισαίων, την περασμένη εβδομάδα, εγκρίθηκε η διενέργεια διαγωνισμού του έργου.

Σύμφωνα με την μελέτη του έργου, θα δρομολογηθούν εργασίες για την κατασκευή νέων και αντικατάσταση πεζοδρομίων σε διάφορα σημεία της πόλης.

Ενδεικτικά, προβλέπεται η κατασκευή νέων πεζοδρομίων πέριξ του σχολικού συγκροτήματος του 6ου Γυμνασίου και 6ου Λυκείου, επίσης γύρω από το σχολικό διδακτήριο του 25ου Δημοτικού Σχολείου και στην οδό Ιωαννίνων, από την Πυροσβεστική Υπηρεσία μέχρι τη συνοικία του Αγίου Θωμά.

Σε σχετική του δήλωση ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, υπεύθυνος του τμήματος Συντηρήσεων και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής κ. Θ. Αδαμόπουλος, τόνισε τα εξής:

«Ο Δήμος Λαρισαίων, ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά συγκυρία για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, κυρίως λόγω της εκτίναξης του ενεργειακού κόστους, συνεχίζει να υλοποιεί έργα από ίδιους πόρους. Πρόκειται για έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών κυρίως στις συνοικίες. Ευχαριστώ όλους τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Λαρισαίων για την αποδοτική συνεργασία για την υλοποίηση του μεγάλο έργο που υλοποιείται στον Δήμο μας».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ