Συνάντηση προσκόπων και αεροπροσκόπων στην Αγιά

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η 1η ομάδα Προσκόπων Αγιάς & η 3η Αεροπροσκόπων Λάρισας πραγματοποίησε ένα πολύ όμορφο 2ήμερο στην όμορφη εστία του νεοσυσταθέντος συστήματος Προσκόπων Αγιάς.

Όλοι μαζί οι πρόσκοποι είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους, να αποκομίσουν εμπειρίες και γνώσεις για συνεχίσουν το προσκοπικό παιχνίδι, τώρα που ξεκινά στην Αγιά. Παιχνίδια και τραγούδια ακούστηκαν στην πλατεία της Αγιάς, ενώ την Κυριακή ενα μεγάλο ανιχνευτικό παιχνίδι ταξίδεψε τους Προσκόπους μέσα από μια μαγευτική πορεία στο Μεταξοχώρι με κατάληξη το ρωμαϊκό υδραγωγείο που είναι εντυπωσιακό και ενθουσιάστηκαν τα παιδιά.

Ευχάριστη έκπληξη έκανε η όμορφη παρουσίαση των εκπαιδευτών Βασίλη Αρχοντή και Μιχάλη Τσακίρη εθελοντών της εθελοντικής ομάδας διάσωσης και υγειονομικών αποστολών ΕΟΔΥΑ. Παρουσιάσεις σχετικά με τις  πρώτες βοήθειες που χρειάζεται να γνωρίζουν οι πρόσκοποι μας και την εισαγωγή στα ΣΜΗΕΑ (Drone) για τον ρόλο, την χρήση τους και τους κανόνες που διέπουν αυτά και τους ευχαριστούμε για αυτό.

Οι εγγραφές συνεχίζονται.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6976 919851 (Αθανάσιος Μακρής) για το 1ο Προσκόπων Αγιάς και 6946 496290 (Κωνσταντίνα Κεραμίδα) για το 3ο Αεροπροσκόπων Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ