Σημαντικές διακρίσεις για την εταιρεία INOX DESIGN KATERIS στα Dairy Awards 2022

Η εταιρεία του νομού Λάρισας που έχει έδρα το δήμο Τυρνάβου απέσπασε συνολικά 5 βραβεία

Την Τρίτη 22 Νοεμβρίου, στο Radisson Blu Park Hotel, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Τελετή Απονομής των Dairy Awards 2022 powered by ΔΕΛΤΑ που διοργανώθηκε από την BOUSSIAS. Στόχος της τελετής ήταν να αναδειχθεί ο κλάδος της γαλακτοκομίας που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Ελληνικής οικονομίας μέσα από τη δημιουργία και εισαγωγή νέων προϊόντων στην αγορά, την Έρευνα & Ανάπτυξη, την παραγωγή, τη συσκευασία και το marketing.

Στην τελετή Dairy Awards 2022 11 εταιρείες βραβεύτηκαν για τις δραστηριότητες τους ανάμεσα τους και η εταιρεία INOX DESIGN KATERIS S.A, αποσπώντας συνολικά 5 βραβεία, 3 χρυσά στις κατηγορίες, Εξοπλισμός Γαλακτοκομικής και Τυροκομικής μονάδας, στην Παραγωγή Βοηθητικών Υλών(πρώτες ύλες, πρόσθετα, έτοιμα μίγματα, μεμβράνες, βαρέλια κ.α.), τέλος στην κατηγορία Υλικά & Τεχνολογία Συσκευασίας.

Επίσης κατέκτησε ένα Platinum βραβείο στην κατηγορία Εξοπλισμός Γαλακτοκομικής και Τυροκομικής μονάδας και το Grant βραβείο της χρονιάς Supplier of the Year.

Η απονομή των βραβείων επιβραβεύει τις ιδέες, τους κόπους και τις μελλοντικές επιδιώξεις όλων των στελεχών της εταιρείας. Επίσης αναδεικνύει τις ξεχωριστές επιδόσεις, στην ικανοποίηση των αναγκών της γαλακτοκομικής-τυροκομικής βιομηχανίας τροφίμων που περιλαμβάνουν, ποιότητα προϊόντων και εξοπλισμού, τεχνολογικές προσαρμογές, βελτιωμένες διαδικασίες αλλά και αξιόπιστες ολοκληρωμένες λύσεις παραγωγής και υποστήριξης.
Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Ιωάννης Κατέρης,

«Οι προσπάθειες τις εταιρείας αναγνωρίστηκαν μέσα από την βράβευση της από την Dairy Awards 2022 που τους ευχαριστεί θερμά για την απονομή των βραβείων. Ευχαριστεί τον πατέρα του που του έμαθε να κοιτάει μπροστά και να μη φοβάται την δουλειά , την μητέρα του που του δίδαξε αγάπη, ήθος και πίστη στους στόχους που κατακτά, την αδερφή του που στέκεται επάξια δίπλα του σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδό , καθώς και τα παιδιά του που αποτελούν την ελπίδα και το μέλλον.

Επίσης ευχαριστεί θερμά τον φίλο και μηχανολόγο μηχανικό της εταιρείας Κωσταντίνο Μπουντούκη για την στήριξη του καθώς συνεχίζει να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που όλοι αντιμετωπίζουμε.. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό της εταιρείας που με ζήλο, πίστη και επιμονή παρέχουν στους πελάτες προϊόντα υψηλής ποιότητας».

Με το βλέμμα στραμμένο στις προσδοκίες των τυροκόμων-επιχειρηματιών, INOX DESIGN KATERIS S.A, αντιμετωπίζει τις νέες προκλήσεις προωθώντας περαιτέρω τα επιτεύγματα της ανοίγοντας τον δρόμο για νέες τεχνολογικά αναβαθμισμένες λύσεις.

Η εταιρεία INOX DESIGN KATERIS S.A, βαδίζει σταθερά στον δρόμο της τεχνολογικής αλλαγής, της ποιοτικής αναβάθμισης παρέχοντας after-sales support και service που αποτελούν ουσιαστικά τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ