Δημοτική μουσική και σούβλες σήμερα το βράδυ στη «Σαντορίνη» στον Αμπελώνα

Θέλοντας να ικανοποιήσει όλους εκείνους που την επισκέπτονται και ζητούν να δοκιμάσουν τα κεμπάπ που γίνονται η αγαπημένη συνήθεια των περισσοτέρων, η ταβέρνα – ουζερί “Η Σαντορίνη” πίσω από την κεντρική πλατεία του Αμπελώνα σήμερα Σάββατο, το βράδυ, μαζί με όλα τα νόστιμα πιάτα της θα έχει και δημοτική μουσική για την εκλεκτή της πελατεία.

Κλαρίνο και κιθάρα από δύο καταξιωμένους μουσικούς που ξέρουν να δημιουργούν παρεΐστικη ατμόσφαιρα την ώρα που οι σούβλες παίρνουν φωτιά και έτσι στην ταβέρνα θα βρείτε κεμπάπ πρόβειο, κοτόπουλο και χοιρινό, αλλά και παϊδάκια μαζί με όλα τα πιάτα της ώρας.

Γνωστή για την ποιότητα όλων των πιάτων της που προετοιμάζονται με μεράκι και με τις πλέον αυστηρές συνθήκες υγιεινής, η “Σαντορίνη” ετοιμάζει με το ίδιο μεράκι για σας τις σούβλες, με αυστηρά επιλεγμένη ντόπια πρώτη ύλη.

Η ταβέρνα – ουζερί “Σαντορίνη” στον Αμπελώνα με όλα τα γνωστά της πιάτα κρεατικών και ψαρικών της ώρας, με μαγειρευτά, χειροποίητες σαλάτες εποχής και αλοιφές, με ποιοτικό κρασί και τσίπουρο τώρα και με σούβλες, γίνεται ο αγαπημένος σας προορισμός για τις εξόδους σας.

Ταβέρνα – ουζερί “Η Σαντορίνη” πίσω από την κεντρική πλατεία του Αμπελώνα. Σας περιμένει μεσημέρι και βράδυ καθημερινά εκτός Δευτέρας. Πληροφορίες στο τηλ. 24920 32505.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ