Ο πρόεδρος «της καρδιάς μας», οι μπηχτές και η πλατεία…

Πολλά και ενδιαφέροντα ειπώθηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης του σώματος από τον δήμαρχο για θέματα του δήμου και την υποβολή ερωτήσεων από την πλευρά των συμβούλων της αντιπολίτευσης προς το δήμαρχο για διάφορα προβλήματα σε όλο το δήμο και φυσικά όλα έγιναν πριν την ένταση και την αποχώρηση σύσσωμης της αντιπολίτευσης πριν καλά – καλά ξεκινήσει η συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και φυσικά πριν αποφασίσουν οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας να παραμείνουν μόνοι τους στην αίθουσα και να «συζητήσουν» 4 – 5 άτομα τα θέματα της συνεδρίασης. Φυσικά αυτό ήταν που ξεσήκωσε νέα θύελλα αντιδράσεων και αναμένονται πολλά και ενδιαφέροντα τις επόμενες ημέρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη χθεσινή συνεδρίαση όλοι οι σύμβουλοι που τοποθετήθηκαν εξέφρασαν τη διαφωνία τους με την απόφαση του προέδρου να ορίσει συνεδρίαση ημέρα Παρασκευή που είναι ανοικτή η αγορά, ενώ ο σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Στέλιος Τσικριτσής στο ίδιο μήκος κύματος θέλοντας να πειράξει τον πρόεδρο είπε:

«Πρόεδρε θα γινόσουν ο πρόεδρος της καρδιάς μας σαν τον έτερο Νεοδημοκράτη τον κ. Ψωμιάδη που αυτοαποκαλούταν «Νομάρχης της Καρδιάς μας» αλλά με τις ημέρες που επιλέγεις και με τον τρόπο λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου το ‘χασες».
Με την ίδια διάθεση παρενέβη ο κ. Χρ. Τσιόπας της ΣυνΠολιτείας που θέλησε να πειράξει τον κ. Τσικριτσή για τα περί προέδρου της καρδιάς για να εισπράξει πληρωμένη απάντηση  και μάλιστα σε σοβαρό τόνο:

«Πολιτικά δεν είναι στην καρδιά μας πολιτικά είναι στην δικιά σας καρδιά διότι όταν η Συνπολίτεια δεν βγήκε στον δεύτερο γύρο αμέσως τρέξατε να στηρίξετε με φιλιά και αγκαλιές την παράταξη του νυν Δημάρχου της Νέας Δημοκρατίας» έριξε το καρφί ο γνωστός συνδικαλιστής και σύμβουλος.

Στην συνέχεια ο κ. Τσικριτσής ρώτησε το δήμαρχο για την πλατεία του Τυρνάβου ζητώντας τη θέση της δημοτικής αρχής κατασκευές που γίνονται στα νέα κιόσκια για προστασία από το κρύο ξεκαθαρίζοντας ότι θα πρέπει να υπάρχει ξεκάθαρη θέση ώστε να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις μεταξύ επαγγελματιών.

Επίσης ρώτησε πότε θα τοποθετηθούν τα παγκάκια και τα καλαθάκια απορριμμάτων για να εισπράξει ως απάντηση ότι όλα θα τοποθετηθούν μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες.

Κλείνοντας ο κ. Τσικριτσής κάλεσε το δήμαρχο να ενημερώσει το σώμα τγια το τί έκανε για τα αγροτικά προβλήματα τονίζοντας ότι ενώ όλοι οι δήμαρχοι άλλων αγροτικών περιοχών πίεσαν την κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή που έγιναν γνωστά τα προβλήματα σε αντίθεση με τον δήμαρχο Τυρνάβου που δεν πήρε καμία τέτοια πρωτοβουλία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ