Νέο μπάχαλο στη συνεδρίαση του δ.σ. του δήμου Τυρνάβου με αποχώρηση σύσσωμης της αντιπολίτευσης

Νέα ένταση και αιχμές για τη συμπεριφορά της δημοτικής αρχής και ειδικά του δημάρχου Γ. Κόκουρα, καταγράφηκαν χθες στο πλαίσιο της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, από σύσσωμη την αντιπολίτευση που στη συνέχεια αποχώρησε από τη συνεδρίαση, οδηγώντας την σε αναβολή χωρίς μάλιστα να συζητηθεί ούτε ένα από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, εκτός αυτού που αφορούσε την κατασκευή σφαγείου στο Βρυότοπο και το οποίο αποφασίστηκε να συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση.

Ολα ξεκίνησαν όταν στη συζήτηση του πρώτου θέματος που αφορούσε την πρόταση της ΣΥΝ Πολιτείας για ενίσχυση των επαγγελματιών του δήμου μέσα από συγκεκριμένα μέτρα και δράσης, ο δήμαρχος σηκώθηκε από τη θέση του και βγήκε από την αίθουσα, δείχνοντας μία ασέβεια προς τον εισηγητή.

Παρ΄όλα αυτά ο σύμβουλος της ΣΥΝ Πολιτείας Χρ. Τσιόπας ολοκλήρωσε την εισήγησή του ενώ στη συνέχεια αφού προηγήθηκαν και αιχμές για τη στάση του δημάρχου από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης η κατάσταση εκτροχιάστηκε και τελικά η αντιπολίτευση αποχώρησε κατηγορώντας τόσο το δήμαρχο όσο και τον πρόεδρο του δ.σ. για τον τρόπο που χειρίστηκε τη συζήτηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ