Εσπασε τον σπορέα στο νεοασφαλτοστρωμένο δρόμο Αμπελώνα – Τυρνάβου

Καταγγελία του πρώην αντιδημάρχου Γ. Κουτσοδήμου για το πλάτος του δρόμου και για τις πέτρες που εφάπτονται στην άσφαλτο

Μια σοβαρή ζημιά υπέστη στο αγροτικό του μηχάνημα (σπορέα) ο πρώην αντιδήμαρχος όταν πριν από μία ημέρα κινούμενος στο νεοασφαλτοστρωμένο δρόμο Αμπελώνας – Τύρναβος για να πάει στο χωράφι του βρέθηκε απέναντι σε φορτηγάκι και για να μπορέσει να περάσει αναγκάστηκε να βγει στην άκρη του δρόμου και να πέσει με το μηχάνημα στις πέτρες που εφάπτονται της ασφάλτου σε ένα μεγάλο τμήμα του συγκεκριμένου δρόμου.

Οπως υποστηρίζει ο αντιδήμαρχος στην καταγγελία που έστειλε συνοδευόμενη από φωτογραφίες, στο paidis.com, το πλάτος του δρόμου είναι τέτοιο που είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει πολλά ατυχήματα αλλά και ζημιές σε οχήματα.

Είναι αδιανόητο ο δρόμος να έχει πλάτος 3 μέτρα. Τέτοια χάραξη δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο σημειώνει ο κ. Κουτσοδήμος που υποστηρίζει ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για να αποζημιωθεί για τη ζημιά που υπέστη ενώ θα ζητήσει και εξηγήσεις για το πλάτος του δρόμου, αφού όπως αναφέρει θα έπρεπε ο συγκεκριμένος δρόμος για να είναι ασφαλής θα πρέπει να έχει και μεγαλύτερο πλάτος και ερείσματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ