Τραγωδία: 4χρονο παιδί κάηκε μέσα σε διαμέρισμα

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στον Κολωνό το βράδυ της Κυριακής, καθώς όπως έγινε γνωστό παιδί μόλις 4 ετών ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του μετά από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα.

Η φωτιά ξέσπασε, από άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου στην οδό Αλκυόνης, ενώ από το διαμέρισμα απεγκλωβίστηκαν ακόμη δύο ανήλικα άτομα κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Πυροσβεστική, η φωτιά ξέσπασε στις 21:50 το βράδυ και μόλις έφτασαν οι δυνάμεις στο σημείο έθεσαν την φωτιά υπό έλεγχο. Στο σημείο παραμένουν και επιχειρούν για την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η φωτιά δεν ήταν τόσο μεγάλης έκτασης και για αυτόν τον λόγο έσβησε άμεσα, ωστόσο το μικρό παιδί πιθανότατα λιποθύμησε από τους πυκνούς καπνούς. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο και εκεί παρά τις μεγάλε προσπάθειες των γιατρών το παιδί κατέληξε.

Τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας, ηλικίας 7 και 12 ετών δεν κινδύνευσαν παρότι ήταν μέσα στο σπίτι την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά.

ethnos.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ