Με μεγάλες προσφορές υποδέχεται τον χειμώνα το κρεοπωλείο Καρέλας στον Τύρναβο

Οι μεγάλες προσφορές συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα στο κρεοπωλείο Καρέλας στον Τύρναβο το οποίο συνηθίζει να εκπλήσσει την πελατεία του προσφέροντας σε ασυναγώνιστες τιμές προϊόντα ασύγκριτης ποιότητας. Το κρεοπωλείο αποχαιρετά το φθινόπωρο και υποδέχεται το χειμώνα, αυτή την εβδομάδα, με τιμές έκπληξη σε κρέατα και κρεατοσκευάσματα.

Αλλωστε το σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο κρεοπωλείο της γνωστής επιχείρησης κρεάτων και σφαγείων εφαρμόζει όλο το χρόνο πολιτική μεγάλων προσφορών σε όλα τα είδη κρεάτων, που το καθιέρωσαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του στον Τύρναβο, όπως κάνει σε όλα τα κρεοπωλεία της επιχείρησης.

Οι προσφορές για αυτή την εβδομάδα από Δευτέρα 28 Νοεμβρίου έως και το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου είναι :

Μπριζόλες λαιμού χοιρινές 4,99€/κιλό.

Μπριζόλες κόντρα χοιρινές 4,49€/κιλό.

Κιμάς ανάμεικτος 6,99€/κιλό.

Τηγανιά χοιρινή με λίγο κόκκαλο 4,49€/κιλό.

Μπριζολάκια χοιρινά 4,39€/κιλό.

Ρόλο χοιρινό 5,99€/κιλό.

Σουβλάκια χοιρινά 0,50€/τεμάχιο.

Κεμπάπ χοιρινό 4,49€/κιλό.

Μοσχαράκι με κόκκαλο 6,99€/κιλό.

Λουκάνικο χωριάτικο 3,99€/κιλό.

Λουκάνικο κοτόπουλο 3,49€/κιλό.

“Στο κατάστημα μας θα σας περιμένουν για να σας σερβίρουν οι άριστοι κρεατοτέχνες μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Και μην ξεχνάτε όλα τα κρέατα μας σφάζονται και προμηθεύονται από τα ιδιωτικά μας σφαγεία στο Βόλο, έτσι πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές για εσάς”, σημειώνουν οι υπεύθυνοι του κρεοπωλείου, προσκαλώντας σας να δοκιμάσετε τα προσφερόμενα προϊόντα ασύγκριτης ποιότητας σε ασυναγώνιστες τιμές.

Εάν ο χρόνος σας δεν επαρκεί για να περάσετε από το μοντέρνο και πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα της επιχείρησης ΚΑΡΕΛΑ, οι υπεύθυνοι του καταστήματος μπορούν να σας παραδώσουν κατ’ οίκον και αυθημερόν οτιδήποτε τραβάει η όρεξή σας.

Τηλ. παραγγελιών: 24920 22958

Το νέο κρεοπωλείο βρίσκεται στην οδό Πυθαγόρα 6, απέναντι από το χώρο της λαϊκής αγοράς στον Τύρναβο και λειτουργεί με τα πλέον σύγχρονα μέτρα προστασίας και υγιεινής που προβλέπουν για τη δύσκολη σημερινή συγκυρία τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Ακολουθήστε το κατάστημα και στα social media για να ενημερώνεστε καθημερινά για φρέσκα παρασκευάσματα και προσφορές:
Facebook: Κρεοπωλείο Καρέλας
Instagram: karelas_butchershop