Σκληρό ροκ…

Βολές κατά του περιφερειάρχη για την εκλογή του στην Εκτελεστική Γραμματεία  της ΝΔ εξαπέλυσε μέσω της προσωπικής της σελίδας στο fb η γνωστή δικηγόρος Μαρία Γαλλιού που έχει εκφράσει την πρόθεση να ηγηθεί συνδυασμού στις περιφερειακές εκλογές. Μαλιστα στην κριτική της χρησιμοποιεί και τα ευρήματα πρόσφατης δημοσκόπησης στην οποία οι πολίτες διαφωνούν με τον εναγκαλισμό περιφερειάρχη – κόμματος.

Στην ανάρτησή της σημειώνει τα εξής:

«κ. Αγοραστέ: ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΩΝ !

Η πολυδιαφημιζόμενη δημοσκόπηση για την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ διαβάζεται κι αλλιώς, με ενδιαφέροντα ευρήματα:
• 79,1% απαντούν ότι ο εκλεγμένος Περιφερειάρχης δεν πρέπει να εκφράζει τον κομματικό του φορέα.

Όμως, προ 10ημερών, ο νυν Περιφερειάρχης εξελέγη ομοφώνως στην Εκτελεστική Γραμματεία της Ν.Δ., δηλαδή στο ανώτερο ολιγομελές Όργανο του κυβερνώντος Κόμματος που υλοποιεί τις αποφάσεις της Ν.Δ., επιβεβαιώνοντας πανηγυρικά ότι είναι ο Κυβερνητικός Περιφερειάρχης και ο ιμάντας σύνδεσης μεταξύ Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και της τοπικής κοινωνίας.

• 68,9% απαντούν ότι πρέπει να υπάρχει όριο θητειών για τους Περιφερειάρχες.

Όμως, τί ακριβώς έχει περισσότερο να προσφέρει, δεδομένης και της κοινωνικής επιταγής για αλλαγή και εκδημοκρατισμό του θεσμικού πλαισίου με καθορισμό ορίου 2 θητειών για τους Περιφερειάρχες. Πάντως και τρεις θητείες να θεσπίζονταν ως όριο, ο κ. Αγοραστός δεν έχει να δείξει κάτι καινούριο.

Σε κάθε περίπτωση του ευχόμαστε καλή θητεία στην Εκτελεστική Γραμματεία της Ν.Δ., μιας και μύρισαν εκλογές, παρότι απορούμε για την άνεση χρόνου του!»

Αρχισαν τα όργανα ή αν θέλετε «σκληρό ροκ…» από την κ. Γαλλιού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ