Δήμος Τυρνάβου: «Ξεπηδά» νέα παράταξη μέσα από τη «Δράση Πολιτών»

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στη δημοτική Παράταξη «Δράση Πολιτών» δήμου Τυρνάβου τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, του paidis.com τα ισχυρά στελέχη της παράταξης πιέζουν ασφυκτικά τον κ. Στέλιο Ροντούλη να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για τον δημαρχιακό θώκο, μολονότι ο ίδιος συνεχίζει να κρατά ερμητικά κλειστά τα χαρτιά του.

Αυτό που διαδίδεται πάντως από τα ίδια στελέχη, και έχει μεγάλο ενδιαφέρον, είναι ότι η τωρινή ονομασία της Παράταξης θα αλλάξει, προκειμένου να ενσωματωθούν και νέα πρόσωπα ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, έτσι ώστε να διευρυνθεί το πολιτικό αποτύπωμα της παράταξης συμπεριλαμβάνοντας ανθρώπους που θα προέρχονται από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους.

Όμως, το μεγάλο ερωτηματικό συνεχίζει να είναι η τελική απόφαση του Στέλιου Ροντούλη. Αν και ο ίδιος δεν έχει μιλήσει ανοιχτά και παραπέμπει σε μια ανοιχτή συνέλευση της Παράταξης για τη λήψη των τελικών αποφάσεων, πολλοί υποστηρικτές του θεωρούν δεδομένη την εκ νέου κάθοδό του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου και ήδη κινούνται δραστήρια, για να τον ενισχύσουν με κάθε τρόπο.

Βεβαίως, πολλά θα εξαρτηθούν και από τις σχετιζόμενες με τις εθνικές εκλογές εξελίξεις. Δηλαδή, το ζητούμενο είναι αν ο κ. Ροντούλης θα είναι υποψήφιος σε αυτές ή θα κρατήσει τις δυνάμεις του για τις αυτοδιοικητικές;

Την απάντηση κανείς δεν την ξέρει, όμως ο ίδιος ο κ. Ροντούλης, ερωτηθείς σχετικά, δήλωσε ότι σταθμίζει όλα τα ενδεχόμενα και θα τοποθετηθεί εν ευθέτω χρόνω.

Μάλλον στην παρούσα φάση ο νυν επικεφαλής της Δράσης Πολιτών προτιμά να κερδίσει χρόνο, για να δει και τις εξελίξεις στις άλλες Δημοτικές Παρατάξεις, πριν ανοίξει τα δικά του χαρτιά , ενώ οι δικοί του άνθρωποι στρώνουν το έδαφος για να είναι και πάλι υποψήφιος.

Το βέβαιο είναι ότι σήμερα όλα είναι ρευστά αν και το μόνο βέβαιο είναι ότι ο αναβρασμός που παρατηρείται στη Δράση Πολιτών εγκυμονεί εξελίξεις, που αναμένεται να παίξουν κομβικό ρόλο στην νέα αυτοδιοικητική αναμέτρηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ