Επίσκεψη Αντιπροσωπείας του ΣΕΑΝ Λάρισας στον ΑΤΑ και την 110 Πτέρυγα Μάχης

Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου2022, αντιπροσωπεία του ΔΣ του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών μαζί με μέλη του ΣΕΑΝ επισκέφτηκε κατόπιν πρόσκλησης του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχου (Ι) Γεώργιου Φασούλα, την 110 Πτέρυγα Μάχης.

Οι Έφεδροι Αξιωματικοί ξεναγήθηκαν από το Διοικητή της 110 ΠΜ Σμήναρχο (Ι) Αργύριο Μουστρούφη στις εγκαταστάσεις της 337 μοίρας παντός καιρού όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με ιπταμένους που μόλις είχαν γυρίσει από αποστολή, να ενημερωθούν για το πως λειτουργεί μία από τις παλαιότερες μοίρες της ΠΑ και να επισκεφτούν το μουσείο της.

Με το πέρας της ξενάγησης μαζί με το προσωπικό της Μοίρας, υποδέχτηκαν τον Αρχηγό ΤΑ μετά την πτήση του με F-16 στο Αιγαίο.
Εν συνεχεία όλοι μαζί μετέβησαν στην Λέσχη Αξιωματικών όπου και ανταλλάχτηκαν αναμνηστικές πλακέτες ανάμεσα στον Αρχηγό και τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Έφ. Ανθυπολοχαγό ΦΠΖ Μιχαήλ Φωκά, παρουσία του Υπαρχηγού ΑΤΑ Υποπτέραρχου (Ι) Γεώργιου Κυριάκου, του Επιτελάρχη Υποπτέραρχου (Ι) Νικόλαου Κουρουμάνη και του Διοικητή της 110 ΠΜ.

Κατά την επίδοση της πλακέτας του Συνδέσμου μας στον Αρχηγό εκφράσαμε την υπερηφάνεια, την αγάπη και το σεβασμός μας για τα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας, τα οποία με την άρτια εκπαίδευση, τη σκληρή δουλειά, την υψηλή αίσθηση καθήκοντος και τον επαγγελματισμό τους, προασπίζουν αποτελεσματικά τα εθνικά μας συμφέροντα !

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ