Συνωστισμός για μία θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. στο νομό Λάρισας – Ολα τα ονόματα

Σε πλήρη εκλογική ετοιμότητα έχει μπει ο κομματικός μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. εκτιμώντας ότι ο πρωθυπουργός μπορεί να προχωρήσει σε αιφνιδιαστική προκήρυξη εκλογών ακόμα και μέσα στον Ιανουάριο, οπότε η προεκλογική στρατηγική της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρέπει να αρχίσει να υλοποιείται από τώρα.

Γι αυτό το λόγο, άλλωστε, προγραμματίζεται η ανακοίνωση της μεγάλης πλειοψηφίας των ψηφοδελτίων στις περισσότερες εκλογικές περιφέρειες να γίνει πριν τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ώστε οι υποψήφιοι να αξιοποιήσουν τις ημέρες της χαλάρωσης των πολιτών, αλλά και να έχουν το χρόνο να ετοιμαστούν για τον δύσκολο προεκλογικό τους αγώνα.

Μπροστά σε αυτή την εξέλιξη σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται και ο κομματικός μηχανισμός στη Λάρισα με τα στελέχη να έχουν «πάρει φωτιά» συζητώντας και αξιολογώντας πρόσωπα και ιδιότητες ώστε να καταρτίσουν ένα καθ’ όλα μάχιμο και νικηφόρο όπως επισημαίνουν ψηφοδέλτιο.

Ετσι τα ονόματα που μπαίνουν στο τραπέζι είναι πολλά και αυτό που φαίνεται είναι ότι υπάρχει συνωστισμός για μία θέση στην ενδεκάδα του ψηφοδελτίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του paidis.com στο ψηφοδέλτιο έχουν «κλειδώσει» οι υποψηφιότητες των 2 νυν βουλευτών Βασίλη Κόκκαλη και Αννας Βαγενά, των υποψηφίων στις εκλογές του 2019 Ιωάννη Καρυπίδη, οφθαλμίατρου και αντιδημάρχου Ελασσόνας και Βαγγέλη Αποστόλου συνδικαλιστή υγειονομικού, του αντιδημάρχου Λαρισαίων Παναγιώτη Νταή και της οικονομολόγου και τομεάρχη ανάπτυξης του κόμματος Ζωής Ακριβούλη.

Για τις υπόλοιπες 5 θέσεις στις οποίες οι 3 θα είναι γυναίκες, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τον περιφερειακό σύμβουλο Πέτρο Τσακνάκη, τον υπεύθυνο αγροτικού της Ν.Ε. Παναγιώτη Καλογιάννη, τον εκδότη και παραγωγό πρόεδρο της ΠΕΚ Χρήστο Αθανασιάδη, ενώ ακούγεται και το όνομα ενός γιατρού με καταγωγή από τα Φάρσαλα, που δραστηριοποιείται στην Αθήνα. Για τις 3 θέσεις γυναικών στο ψηφοδέλτιο ακούγονται τα ονόματα της νομικού Δανάης Κολτσίδα Διευθύντρια του Ινστιτούτου Νίκος Πουλατζάς, η οποία βρίσκεται στην Αθήνα, της τυρναβίτισσας σεναριογράφου Αννας Χατζησοφιά, των δύο υποψηφίων στις εκλογές του 2019 Χρυσούλας Χρήστου ηθοποιού, και Ρούλας Σουρλατζή – Ζαχαράκη δημοτικής συμβούλου δήμου Τυρνάβου, εκπαιδευτικού,  της αρχιτεκτόνισσας Μαριάννας Καλτσά και της Ερμίνας Μαγαλιού εκπαιδευτικού μέλους του δ.σ. της ΕΛΜΕ Λάρισας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επειδή πολλές φορές ακούγεται και το όνομα του γραμματέα της ΝΕ Λάρισας του κόμματος Βασίλη Ζωγράφου οι πληροφορίες του paidis.com συγκλίνουν στην εκτίμηση ότι ενδιαφέρεται να ηγηθεί περιφερειακού ψηφοδελτίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ