Επίθεση του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου στη δημοτική αρχή

Δείτε τί αναφέρει η ανακοίνωση που εκδόθηκε με αφορμή τον αποκλεισμό του συλλόγου από σύσκεψη που συγκάλεσε ο αντιδήμαρχος Γ. Σακούτσιος και την επίσκεψη του δημάρχου στον περιφερειάρχη

Ερώτηση προς την Δημοτική Αρχή ποιος ο λόγος κύριε Κόκουρα του αποκλεισμού του Αγροτικού  Συλλόγου Τυρνάβου από την πρόσφατη σύσκεψη αγροτικών φορέων που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του αρμόδιου  Αντιδημάρχου κ. Σακούτσιου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Με θέμα μάλιστα τις ζημιές που υπέστησαν από φυσικές καταστροφές τα αγροτικά προϊόντα της περιοχής μας.

Θεωρείτε ότι στον Αγροτικό Σύλλογο Τυρνάβου δεν πέφτει  λόγος για ένα τόσο σημαντικό αγροτικό θέμα.

Ξεχάσατε ηθελημένα ότι ήμασταν από τους πρώτους  που σηκώσαμε αμέσως το θέμα με κινητοποιήσεις στον δρόμο που έφερε συνάντηση με τον Υπουργό στην Θεσσαλονίκη παραδίδοντας και σχετικό υπόμνημα.

Ξεχάσατε ηθελημένα ότι ήμασταν πρώτοι που αιτηθήκαμε από τον  Περιφερειάρχη και πραγματοποιήθηκε μάλιστα και τηλεφωνική επιτόπου συνεννόηση του κ. Αγοραστού με τον προϊστάμενο του ΕΛΓΑ Θεσσαλίας ώστε να σταλθούν στοιχεία στα αρμόδια Υπουργεία για τις ζημιές στις αγροτικές παραγωγές του Τυρνάβου ώστε να δοθούν αποζημιώσεις στους παραγωγούς.

Ξέρετε πότε ήταν αυτή η συνάντηση στις 25 Οκτωβρίου διότι είδαμε και μια ανάλογη τώρα πριν λίγες μέρες δικιά σας κύριοι της Δημοτικής Αρχής.

Καλή η φωτογραφία στο τέλος Δήμαρχε (όπως και με την επιπλέον ώρα για τα καζάνια) και ας έστρωσαν άλλοι το χαλί.

Εκλογές έρχονται  κατανοητό αλλά θέλουμε τον λόγο του αποκλεισμού μας.

Σας χαλάμε την σούπα μήπως, όπως σας χαλάμε και την φωτογραφία.

Προς τι τόσο κόμπλεξ προς τον Αγροτικό Σύλλογο Τυρνάβου κύριοι της Δημοτικής Αρχής;

Έχετε σκοπό να καταλάβετε τον ρόλο σας;