Ασημένιος ο Τυρναβίτης Κ. Ρεβήσιος και χάλκινη η Λαρισαία Ι. Σιαβάλα στο διεθνές κύπελλο MUAI – THAI

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή των αθλητών του συλλόγου μας στην Εθνική Ελλάδας στο διεθνές κύπελλο MUAI THAI που πραγματοποιήθηκε στην Αττάλεια της Τουρκίας 23-27 Νοεμβρίου. Πιο συγκεκριμένα ο Τυρναβίτης Κωνσταντίνος Ρεβήσιος κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο , η Ιωάννα Σιαβάλα την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο και η Εβίνα Μπόρου την πέμπτη θέση.

Οι νεαροί μαχητές αντιμετώπισαν αθλητές από διάφορες χώρες της Υφηλίου και εκτός από τις μαχητικές τους ικανότητες, επέδειξαν δυναμισμό και κυρίως διακρίθηκαν για την ευγενή τους άμιλλα και το ευ αγωνίζεσθε, δημιουργώντας ακόμη και διαπολιτισμικές φιλικές σχέσεις.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ίδιους όσο και σε όλη την Ελληνική αποστολή που συνεργάστηκε άρρηκτα για ένα άρτιο αποτέλεσμα.
Οι αθλητές και ο προπονητής Σιαβάλας Αθανάσιος, με μια επιπλέον εμπειρία, υπόσχονται να βρίσκονται σε λίγους μήνες στην επόμενη παγκόσμια διοργάνωση, στοχεύοντας σε υψηλότερες θέσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τρείς αθλητές που διακρίθηκαν στην Αττάλεια είναι αθλητές του συλλόγου Αδαμάντινοι Μαχητές Λάρισας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ